Χρυσή Αυγή: Μετά το » εγέρθητω » να μάθουν ότι » τα άδεια όπλα σκοτώνουν »

Όσοι έχουν υπηρετήσει τη θητεία τους, στον στρατό ξηράς ειδικά, θα έχουν ακόμη στ΄ αυτιά τους τις επίμονες φωνές των βαθμοφόρων και των αξιωματικών : “τα άδεια όπλα σκοτώνουν”. 

Κάθε φορά που οι νεοσύλλεκτοι έρχονται σε επαφή με το όπλο τους , κάθε αξιωματικός που σέβεται το ρόλο του ,το επαναλαμβάνει μονότονα. Και συχνά βέβαια, παρά την επιμονή θα βρεθεί ο “κουφός” που δεν το έχει ακούσει και θα κάνει το λάθος.

Δεν γνωρίζουμε πόσο καλοί στρατιώτες ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ,οι οποίοι πάντως υπερηφανεόνται για τη θητεία τους και καλά κάνουν. Με τα “ κουμπούρια” που κουβαλάνε πάντως μαζί τους -δεν γνωρίζουμε ποιοι τους απειλούν- φαίνεται ότι δεν τα πάνε καθόλου καλά . Η ανοησία του βουλευτή Γρέγου, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ,ευτυχώς δεν στάθηκε μοιραία για κάποιον άνθρωπο. Αλλά απέδειξε ότι τα όπλα δεν είναι για να τα έχει ο καθένας στα χέρια του και να παριστάνει τον “πιστολέρο”.

Ίσως τελικά εκτός από το…εγερθητω να πρέπει να τους μάθουν εκεί στην Χρυσή Αυγή ότι “ τα άδεια όπλα σκοτώνουν”. Γιατί φαίνεται οτι στην θητεία τους δεν κατόρθωσαν να το καταλάβουν.