ΥΕΘΑ: Καταιγιστική αντίδραση του Πάνου Καμμένου μέσω Twitter- ΦΩΤ0

Στα πρόσφατα δημοσιεύματα τόσο από την Εφημερίδα των Συντακτών όσο και από τα σχόλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που έγιναν στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικης Επιτροπής χθες, απάντησε ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε πως «σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει.»

Δείτε εδώ το σχετικό μήνυμά του στο Twitter :


Στη συνέχεια, ο Κώστας Μιχαλίτσης, στέλεχος των ΑΝΕΛ, σχολίασε στην ανάρτηση αυτή λέγοντας πως «η επίθεση που δεχόμαστε από τα ΜΜΕ κ τα social media, καταδεικνύει την πολιτική υπέροχη του Πάνου Καμμένου, των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ των ενεργών στελεχών του», με τον ΥΕΘΑ να απαντά πως »δεν θα ανεχτώ όμως Κώστα πια την αχαριστία ανθρώπων που βάλαμε σε θέσεις κλειδιά χωρίς να έχουν εκλεγεί και στα ζόρικα πήγαν απέναντι. Όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα είναι μόνο για τους ζόρικους που άντεξαν».


Ωστόσο η στιχομυθία δεν τελείωσε εκεί καθώς, έπειτα από δεύτερο σχόλιο του κ.Μιχαλίτση σχετικά με την υποστήριξη του κόμματος στο πρόσωπό του, ο Πάνος Καμμένος κατέληξε πως το κόμμα παραμένει ισχυρό.