ΥΕΘΑ: Έδωσε «απαντήσεις» για την 32η Τ/Ξ ΠΖ και στον Καμμένο για την επίθεση στον Α/ΓΕΣ Καμπά

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση για το «πάγωμα» μετεγκατάστασης των δυνάμεων Πεζοναυτών από το Βόλο στο ναύσταθμο, λόγω παρέμβασης τοπικών και όχι μόνο φορέων, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας «απάντησε» και διόρθωσε τα κακώς κείμενα.

Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν και την κριτική που δέχθηκε για την μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, ενώ ακόμα τοποθετήθηκε και στις δηλώσεις του πρώην ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου και την επίθεση που είχε εξαπολύσει εναντίον του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γεωργίου Καμπά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert, να αποσυνδέσει την αναστολή της μετακίνησης της 32ης Τ/Ξ ΠΖ από την προεκλογική περίοδο, επιχείρησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ερωτηθείς κατά την επίσκεψη του στην 1η Στρατιά στη Λάρισα, ο κ. Αποστολάκης απέρριψε κατηγορηματικά τα περί ακύρωσης τονίζοντας ότι ο προγραμματισμός ισχύει και απλώς θα υλοποιηθεί σε διαφορετικό χρόνο.

Ο κ. Αποστολάκης κλήθηκε εκ νέου να σχολιάσει την επίθεση Καμμένου στον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά. Απαντώντας καταφατικά στο ερώτημα εάν στηρίζει τον ο κ. Καμπά, ο ΥΕΘΑ περιορίστηκε να τονίσει ότι οι αρχηγοί επελέγησαν μεταξύ των αρίστων.

Αυτή την ώρα ο ΥΕΘΑ, κατευθύνεται στην 110 ΠΜ και το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας.