ΥΕΘΑ: Έξω φρενών με τον Δημήτρη Καμμένο

Έξω φρενών είναι κατά πληροφορίες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, κ. Πάνος Καμμένος με τον βουλευτή του κόμματός του, κ. Δημήτρη Καμμένο. Αφορμή ο άγριςο τηλεοπτικός καυγάς που είχε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, κα Ελένη Αυλωνίτου. 

Πηγές ενημέρωσης τόνιζαν στο OnAlert ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, θεωρεί ότι η στάση του κ. Καμμένου δημιουργεί έναν αρνητικό αντίκτυπο και επισκιάζει μια συγκυρία με κατ’εξοχήν θετικά χαρακτηριστικά. Ειδικότερα ανέφεραν ζητήματα, όπως η καθαρή έξοδος από το μνημόνιο αλλά και εθνικά θέματα που άπτονται της ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως η πρόσφατη απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την αναβάθμιση του στόλου των F-16.

Μια υπόθεση άκρως σημαντική, με αναμφισβήτητα επιτυχή έκβαση που φέρει την σφραγίδα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές. Τόνιζαν δε, ότι με αυτόν τρόπο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, τροφοδοτεί μια αρνητική επικαιρότητα η οποία ακυρώνει εν τοις πράγμασι μια πανθομολογούμενα, εθνική επιτυχία.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγριος καυγάς ξέσπασε στην πρωινή εκπομπή του  ΣΚΑΪ. Όπως πρώτο έγραψε το Newsit.gr πρωταγωνιστές η Ελένη Αυλωνίτου και ο Δημήτρης Καμμένος. Αφορμή τα οικονομικά και οι αυξήσεις στους βασικούς μισθούς που η κυρία Αυλωνίτου είπε πως μέσα στο 2018 θα δοθούν στους εργαζόμενους.