ΥΕΘΑ: Ένα χιλιοστό κίνηση αν κάνουν οι Τούρκοι θα τους συντρίψουμε – ΒΙΝΤΕΟ

Νέες προειδοποιήσεις του Πάνου Καμμένου προς την Τουρκία. Ο υπουργός Άμυνας απάντησε στην τουρκική προκλητικότητα. Οι Τούρκοι από το πρωί κάνουν συνεχείς παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου. Οκτώ λεπτά με την απογείωση Καμμένου από το Καστελόριζο έγιναν οι πρώτες παραβιάσεις.

Κλιμακώνεται η ένταση ώρα με την ώρα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Ο πόλεμος δηλώσεων συνεχίζεται με τον υπουργό Άμυνας να στέλνει νέο μήνυμα στην Άγκυρα. Ο Πάνος Καμμένος από την Λέρο μιλώντας στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες που υπηρετούν στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής ήταν ξεκάθαρος.

«Να ξέρουν πολύ καλά όλοι αυτοί οι οποίοι προκαλούν ότι καλό θα ήταν γι’ αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις» είπε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες. Και συνέχισε: «Από κει και πέρα, ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε!»

Ο υπουργός Άμυνας κατέληξε: «Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό».

Δείτε βίντεο:

Πηγή: Newsit.gr