ΥΕΘΑ: Νέα επίσκεψη συμβολισμού Αποστολάκη στη Λάρισα συνοδεία στρατιωτικής ηγεσίας

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης συνεχίζει ακάθεκτα το βαρύ πρόγραμμά του, πραγματοποιώντας σημαντικές συναντήσεις και επισκέψεις, οι οποίες ωστόσο χαρακτηρίζονται από μεγάλο βαθμό συμβολικότητας.

Μετά την σύναψη συμφωνίας την περασμένη Παρασκευή με τον Δήμο Χανίων για την παραχώρηση του Στρατοπέδου «Μαρκοπούλου» στον Δήμο Χανίων αλλά και την παρουσία του σε στρατηγικής σημασίας περιοχές, ο ΥΕΘΑ θα παρευρεθεί στη Λάρισα.

Μετά την Σητεία Κρήτης, και στη Διοίκηση Αμύνης Μεγίστης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, θα πραγματοποιήσει νέα επίσκεψη υψηλού συμβολισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αποστολάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, τον Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά και τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη, θα βρεθεί στην 1η Στρατιά, στη Λάρισα.

Στο σκέλους του συμβολισμού προσδίδει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά το γεγονός ότι ο ΥΕΘΑ, την προσεχή Παρασκευή θα ταξιδέψει εκ νέου στην περιοχή.

Ο λόγος είναι ότι θα παρευρίσκεται στο Σαραντάπορο Ελασσόνας για το ετήσιο μνημόσυνο των ηρώων του Στρατού Ξηράς, που επέβαιναν στο μοιραίο Χιούι που συνετρίβη στις 19 Απριλίου 2017.