ΥΕΘΑ: Σκληρή απάντηση Καμμένου μέσω Twitter στη ΝΔ – ΦΩΤΟ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος έδωσε σκληρή απάντηση στη Νέα Δημοκρατία, έπειτα από τα σχόλια που έγιναν εις βάρος του για την χρήση των ελικοπτέρων των Ενόπλω Δυνάμεων.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter δήλωσε «Επειδή η ΝΔ έκανε το λάθος να μου επιτεθεί για το ελικόπτερο που πήγα στη βραχονησίδα Σύρνα θα τους θυμίσω ένα άλλο ελικόπτερο που πήγαινε τον Χριστοφοράκο στο γάμο του Κώστα Μπ. χορηγία Siemens με την οικογένεια Καμπουρίδη της Sorros RE τώρα visa ΥΠΕΞ.»

Δείτε την ανάρτηση :


Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε οι μόνοι που δεν θα επιτρέψουμε να περάσει η δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα.

Όσον αφορά τα ελικόπτερα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου «Χιούι». Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις. Αυτή είναι η διαφορά μας», τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ.