ΥΕΘΑ: Συνομιλίες Δένδια με τους ΥΠΑΜ του Κατάρ και της Βόρειας Μακεδονίας

Ο ΥΕΘΑ κ.Δένδιας είχε συνομιλίες με ομόλογους του, του Κατάρ και της Βόρειας Μακεδονίας για συνδρομή των χωρών στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην Ελλάδα.

ΥΕΘΑ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Συνομίλησα με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Άμυνας του Κατάρ, Dr. Khalid bin Mohamed Al Attiyah, για την ετοιμότητα συνεισφοράς του Κατάρ, με εναέρια μέσα, στην καταπολέμηση των πυρκαγιών στην Ελλάδα» , έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ) Νίκος Δένδιας .

Επίσης ο ΥΕΘΑ είχε συνομιλία με την υπουργό ‘Αμυνας της Βόρειας Μακεδονίας Slavjanka Petrovska η οποία εξέφρασε την ετοιμότητα της χώρας της να συνδράμει στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην Ελλάδα, έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο κ. Δένδιας.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα αυτόνομα θαλάσσια drones
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Μητσοτάκης και Δένδιας εντυπωσιάστηκαν από επίδειξη αυτόνομων θαλάσσιων drones του MIT στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

«Φέρνουμε τους δοκίμους μας σε επαφή με τη νέα επιχειρησιακή πραγματικότητα και την πατρίδα μας στη νέα εποχή» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας