ΥΠΕΘΑ: Προκήρυξη για τη θέση Συνδέσμου στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ

Ανοικτή δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση με πρόσληψη της θέσης Συνδέσμου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΜΑ/ΕΕ), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών (3) ετών, απηύθυνε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική προκήρυξη που αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (μπορείτε να δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ) «αποστολή του Συνδέσμου του ΥΠΕΘΑ στη ΜΑ/ΕΕ είναι η προώθηση θεμάτων ανάπτυξης δυνατοτήτων και προγραμμάτων, στο πλαίσιο της Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Permanent Structured Cooperation [PESCO]) και ασκεί τα καθήκοντα που ορίζονται στην παρ. 2 της υπ’ αριθ. Φ.454/138935/Σ.23451/17 Δεκ 21 ΚΥΑ υπουργού Εθνικής Άμυνας και αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών.

Ο Σύνδεσμος του ΥΠΕΘΑ στη ΜΑ/ΕΕ είναι εν αποστρατεία ανώτατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, εγνωσμένου κύρους και επαγγελματικής επάρκειας, με ειδική εμπειρία στις συμβάσεις περί τα εξοπλιστικά και στην υλοποίηση αμυντικών προγραμμάτων».

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία πλήρωσης της θέσης καλούνται να αποστείλουν αίτηση το αργότερο έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022 αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή, με επισυναπτόμενα βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφο δελτίου ταυτότητας, και τα απαραίτητα σχετικά με τα προσόντα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση ddypp@mod.mil.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2106598623-758-711 για περισσότερες πληροφορίες.