Υπόθεση πυρομαχικών: Επιστολή Καμμένου στον Βούτση για τη δικογραφία

Με φόντο την διαβίβαση στην Εθνική Αντιπροσωπεία της δικογραφίας για την υπόθεση της πώλησης βλημμάτων στη Σαουδική, πληροφορίες από κοινοβουλευτικές πηγές σημείωναν στο OnAlert, ότι αναμένεται η αποστολή επιστολής του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση.

Στην επιστολή σύμφωνα τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο κ. Καμμένος θα επαναλαμβάνει την πρόθεση να μην εφαρμοστούν οι ευεργετικές διατάξεις για τους εν ενεργεία υπουργούς που προβλέπονται στο νόμο περι ευθύνης υπουργών. Κάτι που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, είχε ζητήσει με άλλη επιστολή του και προς την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Στην επιστολή του μάλιστα προς την αντιεισαγγελέα Εφετών είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι βρίσκομαι στη διάθεσή σας να καταθέσω ως απλός Έλλην πολίτης για να διευκολύνω την έρευνά σας, ώστε αυτή να προχωρήσει άμεσα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο Πάνος Καμμένος.