ΥΦΕΘΑ: Εορτασμοί για την επέτειο ανακωχής του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου στο Συμμαχικό Κοιμητήριο Αλίμου [pics]

Στην εκδήλωση εορτασμού της επετείου ανακωχής του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία διοργανώθηκε από τη Γαλλική Πρεσβεία στο Γαλλικό τμήμα του Συμμαχικού Κοιμητηρίου στον ‘Αλιμο, παρέστη, σήμερα, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Ν. Χαρδαλιάς προσκλήθηκε από τον πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα Patrick Maisonnave, ενώ κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Πεσόντων.

Παρόντες ήταν, επίσης, ο επιτελάρχης του ΓΕΕΘΑ αντιπτέραρχος Κωνσταντίνος Κελλάρης ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, οι πρέσβεις του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα Matthew Lodge, της Γερμανίας στην Ελλάδα Δρ. Ernst Reichel και της Σερβίας στην Ελλάδα Dušan Spasojević, εκπρόσωποι από τις πρεσβείες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καναδά, της Ιταλίας, της Αυστραλίας και του Βελγίου, ο ταξίαρχος Ιωάννης Μουστάκης ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΣ, ο αρχιπλοίαρχος Νικόλαος Γεωργόπουλος ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΝ, ο ταξίαρχος Ματθαίος Συμεωνίδης ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΑ, καθώς και αντιπροσωπεία αξιωματικών των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε τις φωτογραφίες από την παρουσία ΥΦΕΘΑ στην εκδήλωση: