ΥΦΕΘΑ: Ο Αλκιβιάδης Στεφανής στην επέτειο απελευθέρωσης Ελασσόνας [pics]

Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις εορτασμού για την απελευθέρωση της Ελασσόνας, όπου εκπροσώπησε την πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής βρέθηκε στην Ελασσόνα και συμμετείχε των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν της ιστορικής απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΘΑ:

Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής, παρέστη χθες Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ελασσόνα, με αφορμή τη συμπλήρωση 107 χρόνων από την Απελευθέρωση της πόλης και της Επαρχίας από τον Τουρκικό ζυγό.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε την τελετή επίσημης δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου, την Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο φονευθέντων κατοίκων της πόλης, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε παρέλαση πολιτικών τμημάτων και σχολείων.

Τέλος, στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Ελασσόνα, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο, Νικόλαο Γάτσα, στο Δημαρχείο της πόλης.

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

Δείτε φωτογραφίες: