101 gay στρατιώτες του στρατού των ΗΠΑ δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν-δείτε τις φωτό

Το δόγμα του”μη ρωτάς-μην απαντάς” που τα τελευταία χρόνια απασχολεί τον αμερικάνικο στρατό φαίνεται να έχει πολλές συνέχειες. Και ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι δεν τίθεται θέμα ίσης μεταχείρισης των gay στο στράτευμα, ο αριθμός τους που ξεπερνά τις 70.000 ανησυχεί την ηγεσία του στρατού. Σε πολλές περιπτώσεις υψηλόβαθμοι αξιωματικοί έχουν εκφραστεί αρνητικά για το θέμα. Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι ένας φαντάρος “εάν είναι καλός, είναι καλός είτε είναι gay είτε είναι straight”
 
Το περιοδικό outserve κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο έναν ομοφυλόφιλο λοχία ο οποίος μίλησε πριν από λίγο καιρό για το δόγμα του “μη ρωτάς- μην απαντάς” και ο οποίος κατήγγειλε τις συνθήκες που υπηρετούν οι ομοφυλόφιλοι στο στράτευμα και δικαιώθηκε από αμερικανικά δικαστήρια. Ο τίτλος που έχει είναι “αυτός το γκρέμισε” και από δίπλα, “τα πρόσωπα του κουράγιου”. Μέσα στις σελίδες του φιλοξενεί 101 φωτογραφίες ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών που αυτή τη στιγμή υπηρετούν στο στράτευμα.
“Υπηρετούμε επειδή λατρεύουμε την πατρίδα μας. Υπηρετούμε επειδή θέλουμε να προστατεύουμε εκείνους που αγαπάμε. Πηγαίνουμε σε κάθε χώρα, σε κάθε πεδίο μάχης. Υπηρετούμε επειδή πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.” είναι τα λόγια των 101 που φωτογραφήθηκαν.
 
Το περιοδικό εξαντλήθηκε αμέσως μόλις αναρτήθηκε στα περίπτερα. Ενώ η ιστοσελίδα του δέχεται καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες

δειτε τις φωτό