«Διαδικτυακή Λεγεώνα»,απειλεί τον Ερντογάν! Δείτε το βίντεο.

Mια ομάδα ακτιβιστών Διαδικτύου που αποτελείται από ανώνυμα μέλη από όλο τον κόσμο, προειδοποίησε την τουρκική κυβέρνηση για δράση εναντίον της εξαιτίας των σχεδίων της να θέσει περιορισμούς στο ιντερνέτ.

Το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, σχεδιάζει να θέσει σε ισχύ την περιήγηση στο Internet στις 22 Αυγούστου,υποτίθεται για λόγους προστασίας της νεολαίας από τα «επιβλαβή στοιχεία .» Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι αυτό θα ανοίξει το δρόμο για λογοκρισία.

Το μήνυμα από τους Ανώνυμους έχει ως εξής:

«Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει πως η τουρκική κυβέρνηση σκληραίνει τον έλεγχό της στο Διαδίκτυο. Έχει μπλοκάρει χιλιάδες ιστοσελίδες και blogs, ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν καταχρηστικές νομικές διαδικασίες κατά των ηλεκτρονικών μέσων. Η κυβέρνηση θέλει τώρα να επιβάλει ένα νέο σύστημα ελέγχου για την 22α Αυγούστου που θα της επιτρέψει να τηρούνται αρχεία των δραστηριοτήτων στο Διαδίκτυο.

«Αν και παραμένει αδιευκρίνιστο πώς το σύστημα θα τεθεί σε εφαρμογή, είναι σαφές ότι η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα λογοκρισίας που θα προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο.

«Οι πράξεις αυτές είναι ασυγχώρητες. Η πρόσβαση και η συμμετοχή στην ελεύθερη ροή των πληροφοριών είναι ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Οι Ανώνυμοι θα σταθούν απέναντι , ενώ η τουρκική κυβέρνηση παραβιάζει το δικαίωμα αυτό. Θα φέρουμε τους υποστηρικτές μας για να παρακάμψουν τη λογοκρισία και θα κάνουμε αντίποινα εναντίον των όσων μηχανισμών αναλάβουν την επιβολή λογοκρισίας.

«Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν κατά της λογοκρισίας στο Internet, αλλά η κυβέρνηση αγνόησε την φωνή του λαού.

«Καλούμε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο να στηρίξουν την ελευθερία του λόγου, πιέζοντας την τουρκική κυβέρνηση να σταματήσει αυτές τις ανόητες πολιτικές. Η ελεύθερη ροή των πληροφοριών, δεν θα σταματήσει.Η κοινή χρήση της γνώσης δεν θα σταματήσει. Είναι καιρός να αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας και να υποστηρίξουμε ό, τι πιστεύουμε

«Είμαστε Ανώνυμοι.

«Είμαστε λεγεώνα.

«Δεν συγχωρούμε.

» Δεν ξεχνάμε.» 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: