«Εξαγωγή» ανταρτών…καλλιτεχνών από Λιβύη στη Συρία. Δείτε το βίντεο

Τον Σεπτέμβριο του 2012 δύο “διάσημοι” μαχητές της “επανάστασης” στη Λιβυη, ο Αμερικανός Matthew Vindyke και ο Λίβυος Massod Bwisir , θα ταξιδέψουν μαζί στη Συρία και θα ενωθούν με τους εξεγερμένους στην πρώτη γραμμή εναντίον του Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Η αποστολή τους; Να κάνουν μια πρωτοποριακή και μοναδική ταινία ντοκιμαντέρ για την “επανάσταση” της Συρίας και της Αραβικής άνοιξης που θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο .

Η ταινία θα συνδυαστεί με μια μαζική εκστρατεία δημοσίων σχέσεων για την προώθηση της , και με αυτόν τον τρόπο να επικεντρώσει τη προσοχή του κόσμου “στον αγώνα για την ελευθερία στη Συρία”.

Ο Αμερικανός Vindyke είναι δημοσιογράφος και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, είχε πολλούς φίλους στη Λιβύη από χρόνια εργασίας στην περιοχή. Όταν πήραν τα όπλα εναντίον του καθεστώτος του Καντάφι, πολέμησε και συνελήφθη από τις δυνάμεις του Καντάφι. Πέρασε σχεδόν 6 μήνες ως αιχμάλωτος πολέμου σε δύο από τις πιο διαβόητες φυλακές της Λιβύης.

Ο Masood Bwisir είναι ένας διάσημος μουσικός ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους στη Βεγγάζη που ηγήθηκε του ξεσηκωμού εναντίον του Καντάφι στις 17 Φεβρουαρίου 2011.

Τα τραγούδια του έγιναν τραγούδια της επανάστασης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ