Η Λιβύη δεν βοήθησε το «στρατηγό» Σαρκοζί.Τώρα ελπίζει σε…εγκυμοσύνη της Κάρλα!

Εκπρόσωπος του προέδρου Σαρκοζί αρνήθηκε να σχολιάσει φήμες που θέλουν τη σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι, να ειναι έγκυοε στο πρώτο τους παιδί.
Η Κάρλα Μπρούνι, 43 ετών, η οποία έχει τη διατήρηση ενός ασυνήθιστα χαμηλό προφίλ, τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με το περιοδικό Closer, είναι έγκυος.

Η κ. Μπρούνι αναμένεται να δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα Le Parisien, την Παρασκευή και είναι πιθανό να αμφισβητήσει τις φήμες.

Το ζευγάρι είναι γνωστό ότι θέλει ένα παιδί, και η κ. Μπρούνι έχει πει σε μια συνέντευξη της πριν από δύο χρόνια: «Θα το ήθελα αυτό, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι δυνατό στην ηλικία μου”.

Το πρώην μοντέλο και νυν τραγουδιστρία έχει ένα δεκάχρονο γιο, από προηγούμενη σχέση με τον Raphael Enthoven. Ο κ. Σαρκοζί, 56 ετών, έχει τρία παιδιά από δύο προηγούμενους γάμους του.

Ακούγεται απίθανο αλλά ορισμένοι παρατηρητές πιστεύουν ότι ο κ. Σαρκοζί, ο οποίος αντιμετωπίζει την ταπεινωτική προοπτική να μην καταφέρει να περάσει ούτε στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών του επόμενου έτους, θα μπορούσε να έχει μια πολιτική ώθηση, εάν η σύζυγός του ανακοίνωνε ότι ήταν έγκυος!