Η σορός του Μπιν Λάντεν ρίχτηκε στη θάλασσα,λένε οι αμερικανοί και τα …σενάρια άρχισαν.

Στη θάλασσα έριξαν τη σορό του Οσάμα Μπιν Λάντεν οι αμερικανοί.

Αυτό ανακοίνωσαν πριν από λίγο αμερικανικά ΜΜΕ,προκαλώντας είναι η αλήθεια κάποια ερωτήματα. Πολλοί ήταν αυτοί που θα ανέμενα να παρουσιαστούν κάποια πλάνα ή φωτογραφίες του νεκρού Οσάμα. Κάτι ανάλογο μ΄ αυτό που είχε γίνει όταν οι αμερικανοί είχαν εκτελέσει το Τσε Γκεβάρα και έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της σορού του.

Περιττό ν΄ αναφέρουμε ότι η σεναριολογία των δύσπιστων που δεν πιστεύουν ότι σκοτώθηκε ο Λάντεν έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί και λόγω μίας σύμπτωσης. Η εκτέλεση του Λάντεν,έγινε μία ημέρα μετά την επέτειο της αυτοκτονίας του Χίτλερ και η ανακοίνωση των δύο θανάτων ,έγινε την ίδια ημέρα. Η σορός του Χίτλερ και της Εύα Μπράουν είχαν αποτεφρωθεί,αλλά μέχρι και σήμερα τα σενάρια ότι το ζευγάρι είχε διαφύγει και ζούσε κάπου στο κόσμο δίνουν και παίρνουν. Αναμένεται νέος κύκλος σεναρίων με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Λάντεν.

Βέβαια τα ερωτήματα που τίθενται δεν μπορούν να χαρακτηριστούν παράλογα:

• 
Γιατί μεταφέρθηκε από το Πακιστάν στο Αφγανιστάν;

•Γιατί μεταφέρθηκε εκ νέου σε κάποιο άλλο κράτος για να ενταφιαστεί στη θάλασσα (δεδομένου ότι το Αφγανιστάν δεν έχει θάλασσα);
•
Ποιος ο λόγος της… περιφοράς;
Γιατί έγινε (αν έγινε) ενταφιασμός στη θάλασσα;

•Γιατί δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφίες ή video από την επιχείρηση;



Το μόνο που έσπευσαν άμεσα να πουν οι Αμερικανοί για να κατευνάσουν κάπως τους οπαδούς του Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν ότι η σορός του έτυχε της μεταχείρισης που προβλέπει το Κοράνι.

«Δίνουμε τη διαβεβαίωση ότι το σώμα του έτυχε της μεταχείρισης που ορίζει η μουσουλμανική παράδοση. Είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα», είχε προηγουμένως δηλώσει Αμερικανός αξιωματούχος.

Το σώμα ενός μουσουλμάνου νεκρού πρέπει να πλυθεί από άνδρες μουσουλμάνους και να ταφεί το συντομότερο δυνατόν, συνήθως τις πρώτες 24 ώρες μετά τον θάνατο. Λευκό σάβανο καλύπτει το σώμα, το οποίο είτε ενταφιάζεται, είτε ποντίζεται.
Αυτό δικαιολογεί τη σπουδή;


Το γεγονός ότι προτιμήθηκε ο ενταφιασμός στη θάλασσα και μάλιστα σε σημείο που δεν ανακοινώθηκε ώστε να μην υπάρχει χώρος “λατρείας” για τους οπαδούς του;