Ισλαμικός φανατισμός!Ανεπιθύμητο πρόσωπο σε ισλαμικές χώρες ο Σέρβος πρόεδρος!

Ο θρησκευτικός ηγέτης της ισλαμικής κοινότητας στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη Μουσταφά Τσέριτς απέστειλε επιστολή προς τους πρέσβεις των ισλαμικών χωρών στο Σαράγεβο, με την οποία τους προτείνει να κηρύξουν ανεπιθύμητα πρόσωπα τον πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας Μίλοραντ Ντόντικ και τους προστάτες και μέντορές του στο Βελιγράδι.

   

Ο κ. Τσέριτς, σύμφωνα με ανακοίνωση της ηγεσίας της ισλαμικής κοινότητας, ζήτησε να κηρυχθούν ανεπιθύμητα πρόσωπα σε ισλαμικές χώρες ο κ. Ντόντικ και οι μέντορές του, επειδή διαδίδουν την ισλαμοφοβία και το μίσος έναντι των μουσουλμάνων και των αξιών του Ισλάμ.

   

Οι επιστολές εστάλησαν στους πρέσβεις της Αιγύπτου, της Τουρκίας, της Ινδονησίας, του Ιράν, του Κατάρ, του Κουβέιτ, της Λιβύης, της Μαλαισίας, του Πακιστάν, της Σαουδικής Αραβίας και της Παλαιστινιακής Αρχής.

   

Ο Μουσταφά Τσέριτς υπογραμμίζει ότι η υποδαύλιση θρησκευτικού μίσους που προέρχεται από τον Μίλοραντ Ντόντικ έναντι των Βόσνιων μουσουλμάνων εξαιτίας της πίστης τους στο ισλάμ μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα νέα γενοκτονία.

   

Επιπλέον τονίζει ότι οι Βόσνιοι μουσουλμάνοι αναμένουν από τους αρμόδιους πολιτικούς παράγοντες και τις ισλαμικές χώρες, να καταδικάσουν και να σταματήσουν την καταστροφική απάνθρωπη πολιτική του Μίλοραντ Ντόντικ.

   

Ο πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας συγκέντρωσε τα πυρά της θρησκευτικής ηγεσίας των μουσουλμάνων της Βοσνίας μετά από δηλώσεις του περί «απόπειρας οικοδόμησης κράτους της σαρίας».