Κατηγορούμενος για «ηλεκτρονικό σεξ» με 16χρονη ο επικεφαλής των επιθεωρητών του ΟΗΕ!

Ο πρώην επικεφαλής της ομάδας επιθεωρητών όπλων του ΟΗΕ Scott Ritter καταδικάστηκε για “ανάρμοστη συμπεριφορά” σε ανήλικη με την κατηγορία να τον θέλει να αυνανίζεται ενώ βρισκόταν μαζί τη σε chatroom! Μόνο που …η 16χρονη ήταν ντετέκτιβ της αστυνομίας και ο κ. Ritter,έμπλξε. Περισσότερο από τότε που ασκούσε κριτική στον πόλεμο του Ιράκ ,υποστηρίζοντας ανοιχτά ότι το Ιράκ είχε καταστρέψει τα όλπα μαζικής καταστροφής.

Ο πρώην επικεφαλής της ομάδας επιθεωρητών του ΟΗΕ υποστήριξε στην απολογά του ότι πίστευε ότι βρισκόταν σε απευθείας σύνδεση με μία γυναίκα 56 ετών και νοικοκυρά.

Παραδέχτηκε ότι η συμπεριφορά του ήταν “ανάρμοστη”,αλλά δεν πίστευε ότι έκανε κάτι που αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Στην πραγματικότητα,η “Έμιλυ” ,όπως του είχε “ηλεκτρονικά” συστηθεί η “έφηβη” ήταν ο ντετέκτιβ Ryan Venneman,ο οποίος υποστήριξε ότι είχε προειδοποιήσει επανηλειμμένως ότι “είναι 16 ετών”.

Σε απάντηση των προειδοποίησεων , σύμφωνα με τα πρακτικά, ο κ. Ritter απάντησε: «Δεν νομίζω ότι είσαι 15. Απ ‘όσο γνωρίζω είσαι 56 χρονών νοικοκυρά”. Αυτή την απάντηση χρησιμοποίησε ως υπερασπιστικό επιχείρημα
ο κ. Ritter.
Ο κατηγορούμενος έχει υπηρετήσει στο Αμερικανικό Ναυτικό στον πόλεμο του Κόλπου, και ο δικηγόρος του δήλωσε ότι “ο πελάτης του δεν είχε ποτέ σκεφτεί να κάνει κάτι ανήθικο με ένα ανήλικο”.

Παρόλα αυτά καταδικάστηκε στις έξι από τις επτά κατηγορίες και αναμένει τη ποινή του.

Έχουν όλα αυτά σχέση με την κάθετη αντίθεσή του στον πόλεμο κατά του Ιράκ για την υποτιθέμενη ύπαρξη όπλων μαζικής κατατροφής; Πολλοί θέτουν αυτό το ερώτημα κανείς όμως δεν μπορεί να το απαντήσει με βεβαιότητα.