Μπερλουσκόνι τέλος

Onalert Newsroom
Μπερλουσκόνι τέλος

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, βασιζόμενα σε επίσημο ανακοινωθέν της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αυτό που συμφώνησε ο ιταλός πρωθυπουργός κατά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, είναι ότι θα παραιτηθεί μετά την ψήφιση του νόμου οικονομικής σταθερότητας. 

   

Είναι ο νόμος που περιέχει μέρος των υποδείξεων των Βρυξελλών. Κάτι που σημαίνει ότι ο Καβαλιέρε ελπίζει να λάβει, περίπου σε μια εβδομάδα, τουλάχιστον ψήφο εμπιστοσύνης από την Γερουσία, έχοντας χάσει την πλειοψηφία στην βουλή. Είναι προφανές, ότι ο Μπερλουσκόνι, μετά την παραίτησή του, θα ζητήσει πρόωρες εκλογές.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ
ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντογάν για τις αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές: «Οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ στηρίζονται σε στέρεα θεμέλια»

Ο Τούρκος πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει τον στενό διάλογο τόσο με την αμερικανική κυβέρνηση όσο και με τα δύο νομοθετικά σώματα των ΗΠΑ

Το πλοίο που «ενοχοποιήθηκε» για την καταστροφή στο υποθαλάσσιο καλώδιο
ΚΟΣΜΟΣ

Φινλανδία: Ποινές φυλάκισης σε Ρώσο και Αζέρο για τη δολιοφθορά υποθαλάσσιων καλωδίων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο του Ελσίνκι διέταξε τους δύο καταδικασθέντες να καταβάλουν από κοινού 1,9 εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση για τη ζημιά στις υποθαλάσσιες υποδομές