Μπλέκουν γιο του Καντάφι στη πιο φρικαλέα σφαγή στη Λιβύη!Φωτογραφία-σοκ!

Οι εξεγερμένοι στο καθεστώς Καντάφι,εμπλέκουν έναν από τους γιους του ,τον Χαμίς, στην εκτέλεση 55 ανθρώπων,τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε αποθήκη.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ των Times,επιζώντες της σφαγής δηλώνουν ότι λίγες ώρες πριν την εκτέλεση των 55, ο Χαμίς Καντάφι,βρισκόταν στην αποθήκη και ήταν αυτός που έδωσε την εντολή για τη σφαγή.

Ο Μουσταφά Αμπντουλάχ ελ Χιτρί, 27 χρονών δικηγόρος ο οποίος γλίτωσε το θάνατο καλυπτόμενος κάτω από πτώματα φίλων του δήλωσε:
«Τον είδα να στέκεται στη μέση της αυλής δίνοντας εντολές στους άντρες του. «

Η σφαγή έγινε το απόγευμα της Τρίτης σε ένα ναυπηγείο που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση αγροτικών μηχανημάτων στην περιοχή του Yarmouk Salahuddin στη περιοχή της Τρίπολης, δίπλα στο μεγαλύτερο στρατιωτικό κέντρο της πρωτεύουσας, το κέντρο διοίκησης στο οποίο επικεφαλής ήταν ο Χαμίς Καντάφι.

Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες επιζώντων τις οποίες και δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα, σ΄ αυτό το χώρο κρατούνταν και βασανιζονταν τουλάχιστον 150 αιχμάλωτοι.Μεταξύ των βασανιστών και τρεις γυναίκες!

Οι φρουροί διατάχθηκαν να σκοτώσουν τους 55, προφανώς ως μια πράξη εκδίκησης. «Οι φρουροί ήταν οργισμένοι όταν άκουσαν για τη πτώση του Bab al-Aziya και αποφάσισαν να τους σκοτώσουν όλους εδώ», δήλωσε ο Αμπντούλ Basit, 42 ετών. Αυτή η μαρτυρία έρχεται σε αντίφαση με όσα δηλώνουν άλλοι περί εντολής από τον γιο Καντάφι,αλλά είναι γνωστό ότι η αξιοπιστία των εξεγερμένων δοκιμάζεται.

Τα σώματα των νεκρών ανδρών κάηκαν από τις δυνάμεις του στρατού μετά τη σφαγή, αλλά οι επιζώντες υποψιάζονται ότι υπάρχουν άλλα 75 πτώματα κάπου αλλού θαμμένα!