Νεκρός γιος του Καντάφι και 3 εγγόνια του. 2 Βίντεο με τους αντικαθεστωτικούς να πανηγυρίζουν!

Το ΝΑΤΟ χτύπησε την οικία του Καντάφι και οι αντικαθεστωτικοί βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν το θάνατο του μικρού του γιού και τριών εγγονιών του.
Ο Καντάφι και η σύζυγός του ήταν στο σπίτι τους στην Τρίπολη του μαζί με τον 29 χρονο γιο τους, Σαΐφ , όταν χτυπήθηκαν από τουλάχιστον τρεις πυραύλους  από ένα πολεμικό αεροσκάφος του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με το λίβυο εκπρόσωπο Moussa Ibrahim.»Ο ηγέτης μας και η σύζυγός του είναι σε καλά», δήλωσε . «Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του αδελφού Σαΐφ , 29 ετών, και των τριών εγγονιών του ηγέτη», δήλωσε ο εκπρόσωπος.Ο Σαΐφ ήταν ο έκτος γιος του Καντάφι. Είχε περάσει μεγάλο μέρος του χρόνου του στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια.

Πριν από λίγες ημέρες εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ διαβεβαίωνε ότι στόχος δεν είναι η φυσική εξόντωση του Καντάφι.»Θέλουμε απλά να καταλάβει ότι ο πόλεμος έχει φθάσει στη πόρτα του»,έλεγε. Ο βομβρδισμός του σπιτιού του όμως δείχνει ότι το ΝΑΤΟ προφανώς επιδιώκει τον θάνατο του Καντάφι,για να βγει από το αδιέξοδο της Λιβύης. Αυτή τη φορά έφθασε κοντά,αλλά θύμα ήταν ο γιός του και τρία μικρά παιδιά,εγγόνια του συνταγματάρχη.

«ΝΟΜΟΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ» ΛΕΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ

» Αυτό που συμβαίνει εδώ, είναι ο νόμος της ζούγκλας «, είπε σχολιάζοντας τον αεροπορικό βομβαρδισμό το βράδυ του Σαββάτου από τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ, οικίας του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι, στην πρωτεύουσα Τρίπολη, που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο μικρότερος γιος του Σαίφ αλ-Άραμπ, 29 ετών φοιτητής στη Γερμανία και τρία από τα εγγόνια του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μούσα Ιμπραίμ.

Ο Ιμπραίμ, που αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο Μουαμάρ Καντάφι ήταν στο χώρο την ώρα του βομβαρδισμού από τρεις πυραύλους, αλλά δεν τραυματίστηκε, συνέχισε τις δηλώσεις του στους ξένους δημοσιογράφους, που προηγουμένως είχαν μεταφερθεί και εξετάσει το χώρο της επίθεσης, τονίζοντας ότι » Νομίζουμε ότι τώρα ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πως αυτό που συμβαίνει στη Λιβύη δεν έχει καμία σχέση με ανθρωπιστική επιχείρηση και προστασία πολιτών «.

Δεν υπάρχει μέχρι τώρα αντίδραση από τις τάξεις του ΝΑΤΟ, ούτε επιβεβαίωση του περιστατικού.

Αντίθετα αναφορές από τη Βεγγάζη κάνουν λόγο για πανηγυρισμούς με κορναρίσματα και πυροβολισμούς στον αέρα, από τους αντικαθεστωτικούς, μόλις γνωστοποιήθηκε η είδηση της Νατοϊκής επιδρομής.

» Θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους, μέχρις ενός, αν είναι αυτό που μας απομένει «, είπε ο Μούσα Ιμπραίμ και συμπλήρωσε » ο ηγέτης μας χθες προσέφερε ειρήνη στο ΝΑΤΟ και το ΝΑΤΟ σήμερα μας απάντησε «.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ!