Οι αμερικανοί πρόεδροι πεθαίνουν πρόωρα!

Η ουλή στο κεφάλι του Αμερικάνου προέδρου Μπαρακ Ομπάμα,που εκτείνεται απο την κορυφή του κεφαλιού του στο δεξί αυτί προκάλεσε πολλές φήμες.Μπλογκερς απο τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής προβάλλουν τη δική τους εκδοχή όπως ότι έκανε μυστική χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλό του όπως αναφέρει η Daily Mail.

O μπλόγκερ Ben Hart έγραψε “Ισως ήταν μια χειρουργική επέμβαση εγκεφάλου; Είναι πιθανό ότι αυτό επηρέασε το ύφος της σκέψης του.
Ενώ οι μπλόγκερς συνεχίζουν τα σενάρια,o Yoki προσφέρει τις δικές του έρευνες για τα μυστικά γεγονότα στη ζωή των αμερικάνων προέδρων.

Είναι δύσκολο να πούμε ποιός ήταν ο πρώτος που θα δώσει προσοχή στο αίνιγμα των πρόωρων θανάτων των Αμερικανών προέδρων που εκλέχτηκαν τα τελευταία 20 χρόνια.Αυτό το φαινόμενο είναι τώρα το θέμα πολλών μελετών σε θέματα μαγείας και αριθμολογίας.

Ακόμα γίνονται έρευνες για το αν αυτό είναι σύμπτωση.

Το 1840 ο William Henry Harrison εκλέχτηκε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.Πέθανε λίγο πριν την λήξη της προεδρίας του.Το 1860 ο Abraham Lincoln έγινε πρόεδρος,και λίγο αργότερα δολοφονήθηκε.Επικεφαλής του Λευκού Οίκου εκλέχτηκε το 1880(James A. Garfield),το 1900(William McKinley)αλλά πέθαναν για διάφορους λόγους πριν τη λήξη της προεδρίας τους.

Η δημοσίευση αυτού του φαινομένου στον αμερικάνικο τύπο είδαν το φώς της δημοσιότητας το 1923(έτος θανάτου του Ηarding).To 1927,»Η προεδρική σειρά» παρουσιάστηκε σε ένα από τα βιβλία με αριθμολογία,αλλά και την παραμονή των εκλογών το 1940 με ένα μεγάλο άρθρο που δημοσιεύτηκε σε περιοδικό.Επιπλέον ανακαλύφθηκε ότι υπάρχει ένα βιβλίο και για το τέταρτο πρόεδρο τον Harrison που επίσης πέθανε πριν απο το τέλος της προεδρίας του.Αλλοι αμερικανοί προεδροί που δολοφονήθηκαν: Zachary Tayor το 1848(μετά το Harrison),LIncoln(μετά το Taylor),Garfield(μετά το Lincoln)και ο McKinley(μετά το Garfield)H διάρκεια της προεδρίας τους ήταν μικρή.

Οι “μύθοι” και οι “θρύλοι” δίνουν και παίρνουν κι έχουν μεγάλη “λαϊκή κατανάλωση”.