Onalert στιγμές του 2011.Πρώτοι σ΄όλες τις ειδήσεις που «ταρακούνησαν» το πλανήτη

Για πολλά μπορεί να μας κατηγορήσετε,όχι όμως και ότι έχουμε «ευλογήσει τα γένια μας» ,αυτούς τους 14 μήνες. Αντιθέτως δεν «κραυγάσαμε» ποτέ ότι «είμαστε οι πρώτοι» ,οι «μοναδικοί» . Κι ας είμασταν αρκετές φορές.

Ακολουθώντας τη δημοσιογρφική λογική του ειδησεογρφικού Newsit ,με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που το διακρίνει,επιχειρήσαμε να προσαρμόσουμε το μοντέλο του στο χώρο της άμυνας ,της διπλωματίας και των μεγάλων διεθνών ειδήσεων. Το πόσο καλοί,γρήγοροι και έγκυροι είμασταν δεν χρειάζεται να το επικαλεστούμε. Μας αρκεί ότι σ΄ αυτούς τους 14 μήνες κάθε φορά που προέκυψε μεγάλο θέμα, η επισκεψιμότητα του Onalert έκανε τεράστια άλματα.Κι αυτό είναι η καλύτερη επιβράβευση.

Onalert-Πόλεμος Λιβύης.

Από το πρώτο χτύπημα στη Λιβύη το Onalert παρακολούθησε λεπτό προς λεπτό το πόλεμο στη Λιβύη.Στις 19 Μαρτίου μετέδωσε άμεσα το πρώτο στρατιωτικό πλήγμα εναντίον των δυνάμεων του Συνταγματάρχη Καντάφι.

Onalert-Η εκτέλεση του Οσάμα

2 Μαίου! Από τις 6 το πρωί το Οnalert, παρακολουθεί την επιχείρηση εκτέλεσης του Οσάμα Μπιν Λάντεν από ομάδα αμερικανών Seals

Onalert-Η Επανάσταση της Αιγύπτου

Το Onalert παρακολουθήσε μέρα με την μέρα την λεγόμενη «Αραβική άνοιξη». Ειδικά στη περίπτωση της Αιγύπτου,είχε τη τύχη να δημοσιεύει καθημερινά ανταποκρίσεις της συναδέλφου Σαββούλας Λιάτσου από τη καρδιά των γεγονότων σε Κάϊρο και Αλεξάνδρεια.

Onalert-Φουκουσίμα

Τα όσα έγιναν στην Φουκουσίμα και τ΄ άλλα ιαπωνικά πυρηνικά εργοστάσια, αποτέλεσαν για εβδομάδες κυρίαρχο θέμα σ΄ όλο το πλανήτη. Το Onalert, παρακολούθησε το θέμα του θανάσιμου κινδύνου των πυρηνικών εργοστασίων.

Onalert-Υπόθεση Στρος-Κάαν

Τα ξημερώματα της 15ης Μαίου ,στις 2.53 το πρωί, το Onalert,μεταδίδει την είδηση-βόμβα για τη σύλληψη του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Κάαν.