Πρωθυπουργός προς Αρχηγούς:»Εγώ μιλάω,εσείς πολεμάτε»!

Να σταματήσουν να μιλάνε για τις περικοπές στις ΕΔ κάλεσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέϊβιντ Κάμερον ,τους Αρχηγούς των Επιτελείων! Εκεί βλέπετε ,οι Αρχηγοί έχουν τη κακή συνήθεια να εκφράζουν ως επαγγελματίες στρατιωτικοί την άποψή τους για αμιγώς στρατιωτικά-τεχνικά θέματα.

Είχαν πει λοιπόν στον πρωθυπουργό τους,ότι οι εκτεταμένες περικοπές που σκοπεύει να κάνει στις Βρετανικές ΕΔ, θα έχουν επιπτώσεις στις επιχειρήσεις του Αφγανιστάν και της Λιβύης.

“Εσείς πολεμάτε,εγώ μιλάω”, ήταν το μήνυμα του Κάμερον στους Αρχηγούς.Και μπορεί αυτό το μήνυμα να δόθηκε υποτίθεται υπό τη μορφή αστεϊσμού του πρωθυπουργού σε μία συνέντευξη Τύπου,ωστόσο αποκαλύπτει την ενόχλησή του για τις δηλώσεις των Αρχηγών.
Οι Αρχηγοί των τριών Όπλων είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους για τις περικοπές με τον Αρχηγό της RAF να υποστηρίζει ότι οι επιχειρήσεις σε Αφγανιστάν και Λιβύη απαιτούν πόρους και τον Αρχηγό του Βασιλικού Ναυτικού να επισημαίνει στη κυβέρνηση οτι αν οι επιχειρήσεις στη Λιβύη συνεχιστούν, “θα πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις”!

Φανταστείτε να τολμούσαν να μιλήσουν εδώ οι Αρχηγοί τι θα γινόταν! Κόλαση!