Σφαγή χωρίς τέλος στη Λιβύη.Συγκλονιστικό βίντεο.

Μάχη μέχρι τέλους είναι αποφασισμένος να δώσει ο Καντάφι. Οι δυνάμεις του προσπαθούν να κερδίσουν τον έλεγχο μεγάλων πόλεων σπέρνοντας το θάνατο.
Αιματοχυσία στην ανατολική πόλη Αλ Ζαουίγια, όπου τανκς έχουν εισβάλλει στους δρόμους και οι δυνάμεις του συνταγματάρχη εκτελούν κόσμο εν μέση οδω. Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, καθεστωτικοί πολεμιστές εκτελούν τραυματίες, ενώ επιτίθενται κατά ασθενοφόρων και γιατρών. 

Η πόλη 40χμ. δυτικά της Τρίπολης βομβαρδίζεται πάλι το πρωί του Σαββάτου. “Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια σφαγή” δήλωσε κάτοικος στο Aljazeera. “Η πόλη βομβαρδίζεται από τανκ ενώ οι εξεγερμένοι αντιστέκονται με πρωτόγονα μέσα. Οι εισβολείς δεν έχουν έλεος για τους αμάχους. Υπάρχει μεγάλος αριθμός νεκρών στους δρόμους» αναφέρει.
Το ερασιτεχνικό βίντεο είναι συγκλονιστικό και απεικονίζει το λουτρό αίματος που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Λιβύη.

Οι εξεγερμένοι κατά της ηγεσίας του Μουάμαρ Καντάφι στην ανατολική πόλη Ρας Λάνουφ άνοιξαν πυρ κατά ελικοπτέρου που υπερίπτατο των γραμμών τους σήμερα, μεταδίδει ανταποκριτής του πρακτορείου Ρόιτερς, μία ημέρα μετά την κατάληψη της πόλης από τους αντικαθεστωτικούς.

Σήμερα δεν υπήρχαν ίχνη της παρουσίας στρατευμάτων πιστών στον Καντάφι σε όλη την πόλη, μολονότι η κυβέρνηση διαψεύδει τις χθεσινές ανακοινώσεις των εξεγερθέντων ότι ελέγχουν πλήρως τη Ρας Λάνουφ, η οποία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει καταληφθεί πλήρως από τους αντικαθεστωτικούς.