«Σιωπηλή βοήθεια» στους Ναζί ,από τη κόρη του Himmler!

«Σιωπηλή βοήθεια». Το όνομα της οργάνωσης δεν είναι τυχαίο. Αποστολή της είναι η παροχή κάθε είδους βοήθειας σε κυνηγημένους Ναζί για να αποφύγουν τη δικαιοσύνη. Επικεφαλής της οργάνωσης; Η Gudrun Burwitz,81 ετών κόρη του Heinrich Himmler! Στη φωτογραφία είναι οι δυο τους από την εποχή της παντοδυναμίας του Himmler.

Υπολογίζεται ότι η «Σιωπηλή Βοήθεια» αποτελείται από 25 έως 40 μέλη,τα οποία εργάζονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας,αθόρυβα για τη «σωτηρία» κυνηγημένων Ναζί. Τελευταία τους επιχείρηση η προσπάθεια να αποφευχθεί η έκδοση του Klaas Carel Faber,88 ετών στις Ολλανδικές αρχές. Καταζητείται για την εκτέλεση 22 Εβραίων.

Ανάμεσα στους «δικαιούχους» των υπηρεσιών της «Σιωπηλής Βοήθειας» καταγράφηκε και ο 89χρονος Samuel Koontz ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην εξολόθρευση 433 χιλιάδων Εβραίων στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Μπέλζεκ στη κατεχόμενη Πολωνία.
Τα μέλη της οργάνωσης συναντήθηκαν στο Μόναχο για να επανασχεδιάσουν τη στρατηγική «βοήθειας στους επιζήσαντες κατηγορούμενους για εγκλήματα πολέμου». Η οργάνωση είναι απολύτως νόμιμη!

Η οργάνωση έχει εκατοντάδες υποστηρικτές, εντός και εκτός Γερμανίας,οι περισσότεροι νεαροί νεο-ναζί. ‘Ολοι τους λατρεύουν την Gudrun Burwitz η οποία έχει αφιερώσει όλη της τη ζωή στη μνήμη του πατέρα της. Ο Himmler αγαπούσε υπερβολικά τη κόρη του και την αποκαλούσε «μικρή κούκλα».
Είναι δυνατόν η «μικρή κούκλα» να μην ήξερε τι έκανε ο πατέρας της; Είναι πιθανό λένε κάποιοι. Ωστόσο σε μία φωτογραφία από την εποχή του πολέμου η μικρή Gudrun στέκεται δίπλα στο πατέρα της με φόντο το Νταχαόυ. Μια …οικογενειακή φωτογραφία λίγα μέτρα μακριά από εκεί που άνθρωποι εξοντώνονταν.
H κόρη του Himmler, ζει σ΄ ένα προάστιο του Μονάχου. Το τηλέφωνό της δεν υπάρχει σε κανένα τηλεφωνικό κατάλογο και το σπίτι της είναι στο όνομα μιας κατασκευαστικής εταιρείας. Δεν επιτρέπει σε κανένα να μπει στο «μυστικό της κόσμο»,ειδικά στους δημοσιογράφους.
H Gudrun Burwitz «φρόντιζε» ακόμη και τους ναζί που είχαν προβλήματα υγείας. Ο καταδικασμένος ερήμην σε θάνατο από Δικστήριο της Τσεχία Anton Mallot, είχε όλες τις ανέσεις εξασφαλισμένες από την οργάνωση ώστε να πεθάνει αξιοπρεπώς,χτυπημένος από καρκίνο. Την ίδια «περιποίηση» είχε και ο Martin Sandberg,υπεύθυνος για την δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων Εβραίων και Τσιγγάνων.
Ο Himmler αυτοκτόνησε στις 23 Μαίου 1945. Η κόρη του ποτέ δεν αποδέχτηκε αυτό το γεγονός. Πάντα υποστήριζε ότι τον πατέρα της τον σκότωσαν Βρετανοί στρατιώτες.