Σχέδιο της Αλ Κάιντα για τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη

Σύμφωνα με το ισραηλιτικό site debka.com, η Αλ Κάιντα είχε έτοιμο σχέδιο για τυφλές βομβιστικές επιθέσεις σε σχεδόν όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες προκειμένου να προκληθεί χάος αλλά και να κάνει επίδειξη δυνάμεως ότι μετά την καρδιά των ΗΠΑ (Νέα Υόρκη – δίδυμοι πύργοι) μπορεί να χτυπήσει και την καρδιά της Ευρώπης.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο site οι τρομοκράτες θα χτυπούσαν την πρώτη αλλά και τις αμέσως επόμενες ημέρες του 2011.
 
Σύμφωνα πάντα με το ισραηλίτικου site, το σχέδιο αποκαλύφθηκε και έθεσε τις ευρωπαϊκές αρχές σε αυξημένη ετοιμότητα, στις 11 Δεκεμβρίου, όταν στην Στοκχόλμη έσκασε βόμβα σκοτώνοντας και τον άραβα βομβιστή της, (σουηδικής καταγωγής). Η Αλ Κάιντα λοιπόν είναι σε άμεση συνεργασία με παλαιστινιακές αλλά και Συριακές εξτρεμιστικές οργανώσεις που κινούνται στα όρια της τρομοκρατίας. Την οργάνωση “Army of islam”, την οργάνωση “Jund al sham” και την οργάνωση “Fatah al Islam”. Το site αναφέρει επίσης ότι οι τρομοκράτες πηγαίνουν πρώτα στη Σομαλία και από εκεί μπαίνουν στην Ευρώπη.
 
Όπως έγινε στις 26 Δεκεμβρίου,όταν 2 γκρουπ τρομοκρατών εισήλθαν στο Λονδίνο. Εκεί παρέμεινε το πρώτο γκρουπ αποτελούμενο από 9 άνδρες. Στόχος αυτού του γκρουπ ήταν η πρεσβεία των ΗΠΑ, το χρηματιστήριο του Λονδίνου καθώς και πολιτικές και θρησκευτικές προσωπικότητες. Το άλλο γκρουπ αποτελούμενο από 12 άτομα πέταξε για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας και εκεί ετοίμαζε τρομοκρατικά χτυπήματα σε πολιτικούς και οικονομικούς στόχους για να παραλύσει την χώρα.
 
Όμως ένα περίεργο περιστατικό περιπλέκει την κατάσταση και την εξελίσσει σε απίστευτο θρίλερ. Ανήμερα των Χριστουγέννων βρίσκεται δολοφονημένος με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα και μια σφαίρα στην βάση του σβέρκου του, ο Ghandi Sahmarani, ηγέτης της Jund al Sham. Ο Sahmarani, βρέθηκε έτσι μέσα σε στο στρατόπεδο προσφύγων, Ain Hilweh στο βόρειο Λίβανο. Το συγκεκριμένο στρατόπεδο θεωρείται ως το στρατηγείο του ισχυρού άνδρα της Fatah, Mounir Al-Maqda. Όμως νεώτερες πληροφορίες του site debka, αναφέρουν πως ο νεκρός δεν ήταν ο Sahmarani, αλλά κάποιος άνδρας που του μοιάζει σαν σωσίας και που πολλές φορές τον αντικαθιστούσε στις εμφανίσεις του για λόγους ασφαλείας. Οι υπηρεσίες του Ισραήλ, πιστεύουν ακράδαντα, ότι ο Sahmarani, βρίσκεται ήδη στην Ευρώπη και οργανώνει νέα τρομοκρατικά χτυπήματα στην καρδιά της ηπείρου.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι τρομοκράτες για να μην γίνουν αντιληπτοί πηγαίνουν από τη Συρία στην Τουρκία σε γκρουπ των 2 ή των τριών. Εκεί οδικώς περνάνε στα Βαλκάνια και διοχετεύονται στην κεντρική Ευρώπη έτοιμοι να χτυπήσουν.