Θέλουν να εξοντώσουν τον Καντάφι που εμφανίστηκε στη τηλεόραση.

Αλλεπάλληλες εκρήξεις κοντά στην κατοικία του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, σημειώθηκαν σήμερα, ξημερώματα Τετάρτης, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο.

   

Οι αεροπορικές επιδρομές του ΝΑΤΟ που στόχευαν την περιοχή της κατοικίας του Συνταγματάρχη, ήταν η συνέχεια των επιδρομών στη διάρκεια της χθεσινής μέρας στο κέντρο της Τρίπολης.


Η κρατική λυβική τηλεόραση έδειξε αργά σήμερα εικόνες, που όπως ανέφερε αφορούσαν την συνάντηση που είχε ο Μουάμαρ Καντάφι με ηγέτες των φυλών σήμερα σε μια περιοχή της χώρας που δεν αναφέρθηκε ποιά ακριβώς ήταν.

   

Σύμφωνα με τις εικόνες ο λίβυος ηγέτης, με μαύρα γυαλιά και παραδοσιακή φορεσιά συναντήθηκε με τους ηγέτες των φυλών σε ένα μικρό σκοτεινό δωμάτιο χωρίς παράθυρα και όπως επανειλημμένα τόνισε ο παρουσιαστής η συνάντηση έγινε χθες.

   

Σημειώνεται ότι ο Μουάμαρ Καντάφι είχε εμφανιστεί για τελευταία φορά στην τηλεόραση στις 30 Μαίου.


Το ΝΑΤΟ σφυροκόπησε  την λιβυκή πρωτεύουσα με πάνω από 60 βόμβες , στην πιό βίαιη επιδρομή κατά της Λιβύης από την αρχή των στρατιωτικών επιχειρήσεων , προκαλώντας το θάνατο 32 πολιτών και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων, δήλωσε αργά απόψε ο εκπρόσωπος του λιβυκού καθεστώτος, Μούσα Ιμπραχήμ. 

   

«Το ΝΑΤΟ εξαπέλυσε μια επίθεση με πολύ μίσος κατά της Τρίπολης με πάνω από 60 βομβιστικές επιθέσεις» δήλωσε ο κ. Ιμπραχήμ σε συνέντευξη Τύπου προσθέτοντας ότι κατά τις επιδρομές αυτές 32 πολίτες βρήκαν το θάνατο και δεκάδες τραυματίστηκαν.

   

Πρόσθεσε καταλήγοντας ότι οι επιδρομές στόχευαν κυρίως την προεδρική κατοικία του συνταγματάρχη Καντάφι στο κέντρο της Τρίπολης , το προάστιο Ταγιούρα καθώς και το αεροδρόμιο που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της λιβυκήςσ πρωτεύουσας.