«Το Ιράν θέλει να εξαφανίσει τους Εβραίους».Εμμονές και «ψυχολογικές επιχειρήσεις»

Οι “ψυχολογικές επιχειρήσεις” μεταξύ Ισραήλ και Ιράν συνεχίζονται,μέσω δημοσιευμάτων που πολλές φορές είναι ακραία.

Στο Ισραήλ καλλιεργείται συστηματικά ο τρόμος για το Ιράν το οποίο κατηγορείται πλέον ότι όχι απλά θέλει να σβήσει το Ισραήλ από το χάρτη,αλλά επιδιώκει την εξόντωση όλων των Εβραίων.

Η ιστοσελίδα Debkafiles υποστηρίζει ότι οι Ιρανοί “χρησιμοποιούν το πανάρχαιο όπλο του αντισημιτισμού για την προώθηση του στόχου τους”.

Το δημοσίευμα επικαλείται ένα νέο βιβλίο και μία ταινία που “τέθηκαν σε ευρεία διανομή μετά από εντολή από τον Ανώτατο Ηγέτη Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ. Βασίζονται στο διαβόητα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών,τα οποία έχουν εφευρεθεί για να κατηγορήσουν τους Εβραίους ραβίνους ότι συνωμοτούν για να διαφθείρουν και να κυβερνήσουν τον κόσμο”,αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει:

“Υπό τον τίτλο «Πώς το Ισραήλ θα πρέπει να καταστραφεί », το βιβλίο αυτό τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερου βιβλίου στη Διεθνή Έκθεση Khorassan την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου.
Οι συγγραφείς των επτά κεφάλαιων του, αναγνωρίζονται ως «σπουδαστές του ιεροδιδασκαλείου της Ιεράς Πόλης του Κομ», που αναφέρουν τακτικές για την καταστροφή του Ισραήλ και των Εβραίων του κόσμου”.

Ο συντάκτης του δημοσιεύματος υποστηρίζει ότι στο βιβλίο το Ολοκαύτωμα από τους Ναζί χαρακτηρίζεται “δίκαιη τιμωρία για τους Εβραίους”!

Η αντισημιτική ταινία, “Σαββατιάτικο κυνήγι,” έχει κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ήταν μια αποτυχία . Τώρα έχει δοθεί διαταγή να προβλήθεί σε κάθε πανεπιστήμιο στη χώρα.