“Το Μέλλον”: δείτε πως θα είναι τα αεροπλάνα το 2050-απίστευτο βίντεο

Η airbus ήδη σχεδιάζει και ετοιμάζει το αεροσκάφος του μέλλοντος. Στόχος της εταιρίας είναι να καταφέρει να συνδυάσει τη νέα τεχνολογία, και τις ανέσεις και να δημιουργήσει ένα αεροσκάφος που… δεν θα θες να σταματήσει να πετάει και να ταξιδεύεις με αυτό.
 
“θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια φουτουριστική εμπειρία για τους επιβάτες. Θέλουμε να τους ενδιαφέρει να ταξιδέψουν μαζί μας και όχι απλά να μπουν στο αεροπλάνο για να πάνε απο το ένα μέρος στο άλλο” είπαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας και έδωσαν ένα βίντεο στη δημοσιότητα για το πως σχεδιάζουν το νέο αεροπλάνο.
Ακόμη δεν έχουν καταλήξει στον ακριβή αριθμό των επιβατών που θα μπορεί να μεταφέρει ούτε στον τύπο των μηχανών με το οποίο θα είναι εφοδιασμένο. Το μόνο που έχει δεί το φως της δημοσιότητας είναι ο…μισός κωδικός του αεροσκάφους: Α3ΧΧ
 
Το Α3ΧΧ λοιπόν εκτός από ένα μέσο μεταφοράς θα καινοτομεί σε πολλά σημεία. Πρώτα από όλα το υλικό από το οποίο θα κατασκευαστεί. Είναι ένα κράμα μετάλλων και γιαλού και οι επιβάτες θα νιώθουν σαν να βρίσκονται σε ένα γυάλινο αεροσκάφος από όπου θα μπορούν να δουν τα πάντα. Επίσης τα καθίσματα. Θα έχουν φουτουριστικό σχεδιασμό θα είναι άνετα και θα μπορούν να μετακινούνται από τη σταθερή τους βάση τόσο μπρος πίσω, όσο και κατά 360 μοίρες.
 
Το αεροσκάφος θα είναι χωρισμένο σε 3 περιοχές, σε 3 τομείς. Τον τομέα της…”αναζωογόνησης” τον τομέα της “διαδραστικότητας” και τον τομέα της “έξυπνης τεχνολογίας”. Δεν θα έχει θέσεις Α και Β, αλλά ο καθένας βάση του εισιτηρίου που θα πληρώνει θα μπορεί να επιλέξει τι θέλει.
Θα μπορεί δηλαδή να ταξιδέψει απλά ή να ταξιδέψει κάνοντας σπα!!!! ή να περάσει την ώρα του παίζοντας κάποιο παιχνίδι…
 
δείτε το βίντεο και υπομονή μέχρι το 2050