Τουρκία:Ουρές χιλιομέτρων για φθηνά…έπιπλα.

Μετά την ανακοίνωση μαγαζιών με έπιπλα στην Καισάρεια και στην Σεβάστεια πως ¨Κλείνουμε¨ και πως θα πουλήσουνε τα έπιπλα στο ένα τρίτο της τιμής σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων από οχήματα.

Η καμπάνια αυτή είχε ακουστεί από μέρες πριν. Πολίτες συνέρευσαν από τις πρώτες πρωινές ώρες και χωρίς να νοιάζονται για τον βροχερό καιρό στα μαγαζιά και των δύο πόλεων, Αγωνιζόμενοι οι πολίτες να περάσουν μπροστά ο ένας με τον άλλο, κινδύνεψαν να ποδοπατηθούνε. Καθώς τα οχήματα των πολιτών που πήγαιναν να επωφεληθούνε στην Σεβάστεια σχημάτισαν ουρές χιλιομέτρων, διαταράχθηκε η κυκλοφορία στους πέριξ δρόμους. Υπήρχαν στιγμές λογομαχίας του κόσμου με τους υπεύθυνους ασφαλείας του μαγαζιού, ενώ οι πελάτες έπαιρναν τα προϊόντα και σχημάτιζαν ουρές στα ταμεία. Και ενώ οι σεκιούριτυ προσπαθούσαν να διασφαλίσουν την τάξη μέσα στο μαγαζί, η αστυνομία έξω βρισκόταν για να διευκολύνει την κατάσταση στην κυκλοφορία.
Ο εργαζόμενος στο μαγαζί αυτό στην Σεβάστεια Ορχάν Κότσογλου ενημερώνοντας σχετικά με την καμπάνια είπε : ¨ Στα πλαίσια της καμπάνιας μας τα προϊόντα προσφέρονται στους πελάτες στο ένα τρίτο της τιμής. Το 70 % έχουν την εγγύηση της εταιρίας καθώς κατασκευάζονται από εμάς. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τους 600 εργάτες μας. Αυτό δεν είναι κάτι περιορισμένο μόνο στην Σεβάστεια. Την ίδια καμπάνια έχουμε και στην Καισάρεια. Έτσι ένα ντουλάπι μπάνιου που κάνει 225 λίρες, το δίνουμε στο ένα τρίτο της τιμής. Διαθέτουμε σετ πολυθρόνων στις 390 λίρες. Η κανονική τιμή τους στην αγορά είναι πάνω από 1000 λίρες.
tourkikanea.gr/2011/02/27/mobilya/