A – 10 Thunderbolt «βομβαρδίζουν» την Ευρώπη! ΒΙΝΤΕΟ

Τον περασμένο μήνα έφτασαν 12 αεροσκάφη Α10 Thunderbolt στην αεροπορική βάση Spangdahlem στη Γερμανία για να στηρίξουν την επιχείρηση Operation Atlantic Resolve. Τα Α-10 θα βρίσκονται στην Γερμανία για περίπου 6 μήνες όπως και σε χώρες στην ανατολική Ευρώπη (πιθανώς στην Πολωνία) για την υποστήριξη της επιχείρησης αλλα και για την προστασία των Ευρωπαϊκών συνόρων.

Διαβάστε: Οι ΗΠΑ στέλνουν Α10 Thunderbolt στην Γερμανία – ΒΙΝΤΕΟ

Μια μοίρα μαχητικών A-10 Thunderbolts έφθασε στην περιοχή της Μέσης Ανατολής την περίοδο 17-21 Νοεμβρίου. Αυτός ο τύπος μαχητικού χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως σε αποστολές στο Αφγανιστάν.

Διαβάστε: Τώρα και τα Α-10 στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους – BINTEO

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους οι «αγριόχοιροι» – Hogs, όπως αποκαλούν τα αεροσκάφη – θα διεξάγουν καθημερινές ασκήσεις (εξόδους) στην κεντρική Ευρώπη. Πριν λίγες μέρες, στις 5 Μαρτίου βρισκόντουσαν στο πεδίο βολής της περιοχής Nordhorn, στη βορειοδυτική Γερμανία, όπου μαγνητοσκοπήθηκαν ενω έκαναν ρίψη βομβών και χρήση του GAU-8 Avenger 30 mm (το οποίο χρησιμοποιούν για επιθέσεις κατα του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ).

Δειτε το απίστευτο βίντεο

Οι Αμερικανοί δεν εκτιμούν ιδιαίτερα την εμφάνιση αυτού του μαχητικού, έχουν όμως αναγνωρίσει την απόδοση του στο πεδίο της μάχης, αν και πλέον ψάχνουν μανιωδώς τρόπους για να το αποσύρουν.

Διαβάστε: Δειτε τα A-10 Thunderbolt σε εντυπωσιακές φωτογραφίες

Πηγή – BusinessInsider/Aviationist
Απόδοση/Επιμέλεια- OnAlert