Αφγανιστάν: Η κυβέρνηση θα τηρήσει την εκεχειρία που κήρυξαν οι Ταλιμπάν

Η αφγανική κυβέρνηση διέταξε σήμερα τις δυνάμεις ασφαλείας σε όλη τη χώρα να σεβαστούν την τριήμερη κατάπαυση του πυρός που πρότειναν οι Ταλιμπάν

αφγανική

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η αφγανική κυβέρνηση διέταξε σήμερα τις δυνάμεις ασφαλείας σε όλη τη χώρα να σεβαστούν την τριήμερη κατάπαυση του πυρός που πρότειναν οι Ταλιμπάν ενόψει της γιορτής της Θυσίας, της Έιντ αλ-Άντχα, που ξεκινά την Παρασκευή.

“Η κυβέρνηση και η Ισλαμική Δημοκρατία του Αφγανιστάν χαιρετίζουν την ανακοίνωση της εκεχειρίας από τους Ταλιμπάν για τις τρεις ημέρες της Έιντ αλ-Άντχα”, ανέφερε ο Σεντίκ Σεντίκι, ο εκπρόσωπος του Αφγανού προέδρου Άσραφ Γάνι. “Η αφγανική κυβέρνηση διέταξε όλες τις δυνάμεις ασφαλείας και άμυνας να τηρήσουν την εκεχειρία και να απαντήσουν αν οι Ταλιμπάν επιτεθούν στις δυνάμεις μας ή στον λαό μας”, πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ