Αφρίν: Τζιχαντιστές, με τουρκικές «πλάτες», εκτελούν αγρότη για ένα τρακτέρ

Φρίκη και θάνατο εξακολουθεί να σκορπάει ο «Κλάδος Ελαίας» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Άφριν της Συρίας. Εκτός από τον στρατό του «σουλτάνου» συμμορίες τζιχαντιστών που δρουν ασύδοτα σε όλες τις επαρχίες της Βόρειας Συρίας, με τουρκικές «πλάτες», εκτελούν εν ψυχρώ, όπως φαίνεται και στο βίντεο – ντοκουμέντο που δημοσιεύει ακτιβιστική ομάδα από το Άφριν. 

Νωρίτερα σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.anfturkce.net είχαν κλέψει το τρακτέρ του άτυχου χωρικού ο οποίος προσπάθησε να αντισταθεί. Αναφορικά με το πειστήριο που αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη ομάδα τζιχαντιστών συνδέεται με τον Τουρκικό Στρατό, ο συριακός ιστότοπος υποστηρίζει ότι η κίτρινη ταινία που φέρουν στην αμφίεσή τους, δεν αφήνει αμφιβολίες ότι πρόκειται για την ομάδα Firqet El Hamza.
 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.anfturkce.net ο τουρκικός στρατός και οι συμμορίες που συνδέονταν με την Αλ Κάιντα, λεηλατούν τακατεχόμενα χωριά του Άφριν, προβαίνοντας σε ένα ανηλεές πογκρόμ κατά των αμάχων, ακόμη και γυναικών και παιδιών. Μάλιστα ο Συριακός Χάρτης Πολιτικού Πολέμου, ο οποίος εκπέμπει καθημερινά τα ντοκουμέντα της φρίκης, οι συμμορίες υπό την διοίκηση του τουρκικού στρατού εκτελούν χωρικούς που προσπαθούν να ξεφύγουν από αυτές.