ΑΟΡΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ – Κι όμως αρχίζουν να τους φτιάχνουν!

Ο στρατός των ΗΠΑ αναπτύσσει την τεχνολογία στο καμουφλάζ ετσι ώστε μια μέρα οι στρατιώτες να ειναι εντελώς αόρατοι.
Το υλικό που ονόμασαν «Quantum Stealth» «λυγίζει» τις ακτίνες φωτός γύρω του καθιστόντας τους στρατιώτες που το φοράνε εντελώς αόρατους.
Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται οτι το υλικό δεν φαίνεται ουτε με γυαλιά νυχτερινής όρασης, κανοντας το αποτέλεσμα παρόμοιο με τον ‘Αόρατο Μανδύα’ του Χάρι Πότερ!

Ωστόσο η ανάπτυξη του ειναι προφανώς μυστική και η καναδική εταιρία Hyperstealth Biotechnology, υπεύθυνη για την παραγωγή του, μπορεί να δείξει τα αποτελέσματα μόνο με φωτογραφίες.
Παρ’ολα αυτα ο Διευθυνων Σύμβουλος της εταιρίας Guy Cramer σε δηλώσεις του εχει πει οτι καταλαβαίνει γιατι μερικοί μπορει να ειναι επιφυλακτικοί αλλα τονίζει οτι το υλικό εχει δοκιμαστεί  απο δύο στρατιωτικές ομάδες των ΗΠΑ και δυο καναδικές στρατιωτικές ομάδες καθώς και απο την Ομοσπονδιακή Ομάδα Αντιμετώπισης έκτακτης Ανάγκης (Αντιτρομοκρατικής)

Ο κ Cramer εξήγησε οτι δεν μπορεί να αποκαλύψει πώς λειτουργέι το υλικό αντ’ αυτου δίνει όμως παραδείγματα για το πώς μπορει να χρησημοποιηθεί.

Το ερώτημα που θέτει ο κ.Cramer σε όλους ειναι –
Πώς μπορείτε να χτυπήσετε ενα στόχο που φαίνεται; Πώς αμύνεστε απο τον αόρατο;

Ο κ. Cramer, ο οποίος πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο CNN σχετικά με τη νέα τεχνολογία, λέει ότι έχει αποκαλύψει τη σημαντική ανακάλυψή του, προκειμένου να του δώσει σημασία ο στρατός των ΗΠΑ. Κι έτσι κι έγινε.