Απίστευτο βίντεο: Έτσι… πετάει ένα σνακ μέσα σε F18!

Όταν εισαι σε μια θέση ενός μαχητικού για ώρες ειναι δεδομένο οτι με τόση αδρεναλίνη θα χρειαστείς κατι να φάς κάποια στιγμή. Ετσι λοιπον και οι πιλότοι του μαχητικού αεροσκάφους. Πείνασαν και θέλησαν και αυτοι να φάνε μια σοκολάτα!

Κρίνοντας από το σχέδιο στα κράνη τους, οι πιλότοι είναι μάλλον απο την μοίρα VFA-211 του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, γνωστή και ως “Fighting Checkmates” που πετάνε συνήθως με F-18 Super Hornets.

Διαβάστε: Δείτε τη στιγμή που f18 σπάει το φράγμα του ήχου! ΒΙΝΤΕΟ

Αν κρίνουμε από το πολύ ορατό λογότυπο του σνάκ και το γεγονός οτι το βίντεο εχει αναρτηθεί σε ενα σχετικά κενό λογαριασμό στο YouTube, θα μπορούσε σίγουρα να είναι διαφημιση – απ’ την αλλη ειναι πολύ πιθανό να ανέβασαν το βίντεο οι δυο πιλότοι που «σπάνε πλάκα» μεταξύ τους, αλλα δε θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα με τους ανωτέρους τους.
Η επιλογή του είδους του σνάκ ειναι μάλλον λογική – αλλωστε τι άλλο θα μπορούσε να φάει ενας πιλότος μαχητικού κατα την διάρκεια πτήσης σε σουπερσονικ ταχύτητες…;!

Διαβάστε: Η αλήθεια για το f18 και το φράγμα του ήχου!

Δείτε πώς ο πιλότος αφήνει την σοκολάτα και η δυναμη της βαρύτητας κατα την διάρκεια της πτήσης «τραβάει» την σοκολάτα προς τα πίσω στα χέρια του πλοηγού! Ειναι εντυπωσιακό!

Πηγή – Independent/Telegraph
Απόδοση/Επιμέλεια – OnAlert