Από το Κόσοβο στις ΗΠΑ για την αποφοίτηση του γιου του – Συνταρακτικό βίντεο

Ο Τάιλερ Σάλομον εκτός από το διπλωμά του,  έλαβε και μια μεγάλη έκπληξη, κατά την τελετή αποφοίτησής του, το περασμένο Σάββατο. 

«Παρακαλώ ελάτε μαζί μας, αναγνωρίζοντας τον Αμερικανό Στρατιωτικό Ντέιμον Σάλομον, στον οποίο χορηγήθηκε ειδική άδεια, από την πέμπτη αποστολή του στο Κόσοβο, για να γιορτάσει την αποφοίτηση του γιου του.» ακούστηκε από τα μεγάφωνα. 

Ο Τάιλερ διέσχισε το γήπεδο προκειμένου να χαιρετήσει τον πατέρα του, Λοχία Ντέιμον Σαλομον, που βρέθηκε εκεί για έκπληξη. Ο Σάλομον ανέλαβε καθήκοντα στο Κόσοβο τον περασμένο Ιανουάριο, και πήρε την ειδική άδεια προκειμένου να επιστρέψει για την αποφοίτηση του γιου του. Του επετράπη να γυρίσει σπίτι του για διάστημα οκτώ ημερών, και μόνο η μητέρα και η φιλενάδα του, το γνώριζαν. Επίσης είπε στη διεύθυνση του σχολείου, που τον βοήθησε να συντονίσει αυτή την έκπληξη. » Το δυσκολότερο κομμάτι σε όλο αυτό, ήταν ότι προσπαθούσα πολύ σκληρά να μην το γκρεμίσω. Ήταν ένα μεγάλο ανοιχτό πεδίο και ήταν δύσκολο να βγεις εκεί έξω χωρίς να γίνεις αντιλητπός, ορατός»

O Τάιλερ είπε ότι μετά την εισαγωγή των εκφωνητών, χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα για να επεξεργαστεί το τι συμβαίνει. Μετά άρχισε να κλαίει στο πλευρό του πατέρα του. Και τα υπόλοιπα πέντε παιδιά του Λοχία Σάλομον σοκαρίστηκαν όταν είδαν την επιστροφή του πατέρα τους στο σπίτι. Ο Αμερικανός Στρατιωτικός είπε ότι ήταν εκπληκτικό  να βλέπει τις εκφράσεις στα πρόσωπα τους

Δείτε το ρεπορτάζ του CBS News