Ασύλληπτο! Αφγανοί γαντζώθηκαν στους τροχούς αμερικανικού C-17A για να φύγουν αλλά έπεσαν στο κενό! [vid]

Αφγανοί προσπαθώντας να γλιτώσουν από τους Ταλιμπάν, δεν διστάζουν να «κρεμαστούν» από αμερικανικά αεροσκάφη, όμως σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις αυτό ήταν μοιραίο.

Onalert Newsroom
Αφγανοί - πτώση

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 

Μέχρι πριν λίγη ώρα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέδιδαν εικόνες χάους στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, όπου Αφγανοί επιχειρούσαν να επιβιβαστούν με κάθε τρόπο σε αεροσκάφη για να εγκαταλείψουν το Αφγανιστάν.

Ήδη είχε γίνει γνωστό ότι Αμερικανοί πεζοναύτες που αναπτύχθηκαν στο αεροδρόμιο της Καμπούλ πυροβόλησαν στον αέρα για να διαλυθεί το πλήθος, ενώ «επιστρατεύτηκε» και ελικόπτερο Apache για να δημιουργήσει διάδρομο, προκειμένου να κατορθώσει να απογειωθεί ένα μεταγωγικό αεροσκάφος C-17A.

Όμως οι εικόνες που μεταδίδονται τα τελευταία λεπτά μέσα ενημέρωσης ή δημοσιογράφοι στο Twitter είναι «γροθιά στο στομάχι».

Όπως θα δείτε στα βίντεο, φαίνονται Αφγανοί να γαντζώνονται στους τροχούς του μεταγωγικού αεροσκάφους πριν απογειωθεί για να γλιτώσουν από τους Ταλιμπάν.

Όμως κάποιοι από αυτούς δεν μπορούν να κρατηθούν και πέφτουν από μεγάλο ύψος στο κενό βρίσκοντας τραγικό θάνατο!

Στα βίντεο έχει καταγραφεί η βουτιά θανάτου τουλάχιστον δύο Αφγανών.

https://twitter.com/BabakTaghvaee/status/1427187756845965315?s=20

https://twitter.com/eha_news/status/1427202711951446018?s=20

 

 

 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άμπου ντάμπι - Ουκρανία
ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ευρωπαίοι θα συμμετάσχουν στις συνομιλίες στο Αμπού Ντάμπι – Ποιοι θα εκπροσωπήσουν τη Ρωσία

Στη ρωσική αντιπροσωπεία θα συμμετέχουν ανώτεροι στρατιωτικοί και διπλωμάτες, μεταξύ των οποίων ο υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ

Ουκρανία
ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα έμειναν 600.000 άνθρωποι μετά από ρωσική επίθεση – Ζημιές σε ενεργειακές υποδομές

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι έπληξε επίσης πλοίο με εμπορευματοκιβώτια που μετέφερε όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό στο λιμάνι της Οδησσού στη Μαύρη Θάλασσα