Βόρεια Κορέα: Το πολεμικό κλίμα σε φωτογραφίες

Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Βόρειας Κορέας, Νότιας Κορέας και ΗΠΑ ,με την πρώτη να απειλεί την Ουάσινγκτον με πυρηνικό πλήγμα και η τελευταία να δείχνει ότι παίρνει εξαιρετικά σοβαρά τις απειλές.

Η παρακάτω φωτογραφίες του πρακτορείου Ρόιτερς ειναι απο την τελευταια βδομάδα και δειχνουν την στρατιωτική δύναμη και των 3 πλευρών αφήνοντας τις επιπτώσεις στην φαντασία μας καθώς ενας πιθανός πόλεμος θα ηταν καταστροφικός.

Οι παραπάνω φωτογραφίες δείχνουν τα Αμερικανικα F-22 Raptor τεχνολογίας στέλθ να απογειώνονται απο την Αμερικάνικη βάση του Οσαν νότια της Σεούλ.

Οι Νοτιοκορεάτες φαίνεται να ειναι σε ετοιμότητα όπως δείχνουν οι φωτογραφιες. Προκλητικά μάλλον οι ασκήσεις της Νότιας Κορέας γίνονται μόλις 12 μίλια απο τα σύνορα των δύο χωρών.

Το USS Fitzgerald, το οποίο συμμετείχε σε ναυτικά γυμνάσια, εστάλη νοτιοδυτικά της χερσονήσου αντί να επιστρέψει στο αγκυροβόλιό του στην Ιαπωνία. Οι ΗΠΑ ανέπτυξαν κοντά στις ακτές της Νότιας Κορέας αντιτορπιλικό ικανό να αναχαιτίζει πυραύλους.

Ωστόσο με αυτη την φωτογραφία η υποστήριξη του Βορεοκορεατικου λαου προς τον αρχηγό τους ειναι εμφανές. Φέρνοντας τις θεωρίες πολέμου ολο και πιο κοντά στην πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ: F-22 Raptor στη Νότια Κορέα

Βίντεο από εκπαίδευση στη Β.Κορέα:τύφλα να ΄χει ο Μπρους Λι!