Δωρεάν εφαρμογή για smartphone στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ

Η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία ξεκίνησε μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά προσανατολισμένη στην ενημέρωση του προσωπικού της και των οικογένειών τους για διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν στις βάσεις τους αλλά και την ψυχαγωγία τους. Πρόκειται για το «MyAirForceLife,» το οποίο αναπτύχθηκε από ειδική υπηρεσία για το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ .

Σήμερα ,όπως αναφέρεται σε σχετικό ενημερωτικό της αρμόδιας διεύθυνσης της αμερικανικής αεροπορίας, είναι διαθέσιμες πληροφορίες και υλικά από 20 αεροπορικές βάσεις , ενώ μέσα σε δύο μήνες από την κυκλοφορία της εφαρμογής, 3.500 άτομα έχουν κατεβάσει το MyAirForceLife.

Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τα στοιχεία επικοινωνίας απευθείας στη λίστα επαφών τους ή τον τηλεφωνικό κατάλογο για κλήση ή εγκαταστάσεις email, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο. Μετά τη λήψη, οι χρήστες μπορούν να επιλέξετε την αγαπημένη τους βάση ή πολλαπλές τοποθεσίες.

Αφού επιλέξετε μια βάση, η εφαρμογή θα ανοίξει το κύριο μενού και συνδέεται αυτόματα το χρήστη για επερχόμενα γεγονότα που συμβαίνουν στη συγκεκριμένη βάση. Το κύριο μενού παρέχει στους χρήστες με τα επερχόμενα γεγονότα, τα οποία μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της οθόνη, και τους δίνει πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ψάξουν για τα γεγονότα που συμβαίνουν στις βάσεις τους, να ελέγξουν τοπικούς πωλητές τροφίμων , να δουν τι συμβαίνει στο τοπικό γυμναστήριο και ακόμα και να μάθουν για τυχόν οικογενειακές εκδηλώσεις στη βάση .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MyAirForceLife , επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σχετικής υπηρεσίας στη διεύθυνση www.myairforcelife.com