Εισβολή στην Ουκρανία: Η ώρα του Κιέβου – «Θα παραμείνουμε όρθιοι» λέει ο Δήμαρχος – Επίθεση και στην Οδησσό

Έβδομη ημέρα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και στρατιωτικές δυνάμεις προσεγγίζουν το Κίεβο, συναντώντας όμως την αντίσταση των κατοίκων.

Ουκρανία

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ρωσικά στρατεύματα που εισέβαλαν στην Ουκρανία πλησιάζουν ολοένα και πιο κοντά στο Κίεβο, ανέφερε ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ουκρανίας Βιτάλι Κλίτσκο σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

“Προετοιμαζόμαστε και θα υπερασπιστούμε το Κίεβο!”, πρόσθεσε. “Το Κίεβο στέκεται όρθιο και θα παραμείνει όρθιο”, υπογράμμισε ο Κλίτσκο.

Στο μεταξύ η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας στην Ουκρανία, η Χάνα Μάλιαρ, δήλωσε σήμερα ότι οι αρχές ερευνούν τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το αεροδρόμιο της Οδησσού, που βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα, έγινε στόχος επίθεσης με ρουκέτα ή πυρών του πυροβολικού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ