Επίθεση Ιρακινών στο πλήρωμα τουρκικού αεροπλάνου

Ιρακινοί επιτέθηκαν στο πλήρωμα τουρκικού επιβατικού αεροπλάνου – μέσα στην καμπίνα του- όταν αυτό πραγματοποίησε κατ’ επειγόντως προσγείωση στο Κουβέιτ (το αεροδρόμιο του Κουβέιτ στην φωτογραφία), λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που συνάντησε , ενώ πετούσε από την Κωνσταντινούπολη στη Βασόρα.
Αυτό αναφέρθηκε σε είδηση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Radikal, επικαλούμενη δημοσίευμα της εφημερίδας του Κουβέιτ, El Vatan. Σύμφωνα με αυτή το συμβάν σημειώθηκε χθες, αλλά στον τύπο αναφέρθηκε σήμερα.

Το αεροπλάνο, που προσγειώθηκε στο Κουβέιτ, αφού περίμενε για κάποιο διάστημα, ο κυβερνήτης ανακοίνωσε ότι οι καιρικές συνθήκες γίνονται ακόμα πιο δυσμενείς στο Ιράκ, γι’ αυτό και θα πρέπει να επιστρέψουν στην Κωνσταντινούπολη. Οι 15 Ιρακινοί επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση αυτή του πιλότου, ο οποίος κάλεσε αμέσως την ασφάλεια του αεροδρομίου στο αεροπλάνο.
Κατα το δημοσίευμα της ιστοσελίδας της εφημερίδας Radikal,η ασφάλεια του αεροδρομίου καθησύχασε τους επιβάτες, αλλά όταν αποχώρησε η ασφάλεια, οι Ιρακινοί και πάλι ξεσηκώθηκαν και επιτέθηκαν στην καμπίνα.
Αργότερα οι Ιρακινοί υποχρεώθηκαν να κατεβούν από το αεροπλάνο και οδηγήθηκαν στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου για να περιμένουν άλλο αεροπλάνο που θα μετέβαινε στη Βασόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκία: To 2023 θα έχουμε έτοιμο το «εθνικό αεροσκάφος»