Ο Κωσταράκος στην Ιταλία για την Ευρωπαϊκή Άμυνα – Ποιους είδε – Τι είπαν

Ο Έλληνας Στρατηγός, επισκέφθηκε και το Κέντρο Ανώτερων Αμυντικών Σπουδών στη Ρώμη όπου πραγματοποίησε ομιλία στους σπουδαστές.

Ο Κωσταράκος στην Ιταλία για την Ευρωπαϊκή Άμυνα – Ποιους είδε – Τι είπαν

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από τις 10 έως τις 11 Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CEUMC) , Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος , πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ιταλία.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Πρόεδρος συναντήθηκε με την Υπουργό Άμυνας της Ιταλίας, κα Roberta Pinotti καθώς και με τον Ιταλό Α/ΓΕΕΘΑ , Στρατηγό Claudio Graziano, όπου συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να εξάρει την Ιταλία για την σημαντκή και συνεχή συμβολή της στις στρατιωτικές αποστολές και επιχειρήσεις της ΕΕ.

Επίσης, ο Έλληνας Στρατηγός, επισκέφθηκε το Κέντρο Ανώτερων Αμυντικών Σπουδών στη Ρώμη (Centro Alti Studi della Difesa), όπου αφού τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Κέντρου, Στρατηγός Massimiliano Del Casale, πραγματοποίησε ομιλία στους σπουδαστές για την Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας της ΕΕ (EU Common Security & Defence Policy). 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ