Στον “πάγο” πιλότοι που μίλησαν δημόσια για τα προβλήματα του F – 22! ΒΙΝΤΕΟ

Μίλησε δημόσια μαζί μ΄ έναν συνάδελφό του για τα προβλήματα του F - 22 και από τότε τον “έκοψαν” από τις πτήσεις.

Onalert Newsroom
Στον “πάγο” πιλότοι  που μίλησαν δημόσια για τα προβλήματα του F – 22! ΒΙΝΤΕΟ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μίλησε δημόσια μαζί μ΄ έναν συνάδελφό του για τα προβλήματα του F – 22 και από τότε τον “έκοψαν” από τις πτήσεις.

Ο 37χρονος πιλότος F – 22 Τζόσουα Ουίλσον είχε εμφανιστεί μαζί μ΄ έναν συνάδελφό του στην εκπομπή του CBS 60 Minutes, στις αρχές του 2012. Οι δυο τους είχαν μιλήσει για τα προβλήματα που είχε το αεροσκάφος στο σύστημα παροχής οξυγόνου . Προβλήματα στα οποία αποδίδονταν ακόμη και θάνατος συναδέλφου τους το αεροσκάφος του οποίου συνετρίβη.
Από τότε ο Τζόσουα Ουίλσον μπήκε “στον πάγο” και επί της ουσίας του έχει απαγορευθεί να πετά με το μαχητικό αεροσκάφος.

Δείτε τι είχαν αποκαλύψει:

Ο έτερος πιλότος που μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή,ο Τζέρεμι Γκόρντον που είχε κάνει και αποστολές με F – 16 στο Ιράκ, είδε την καριέρα του στα F – 22 να τερματίζεται και να πετά με εκπαιδευτικά T – 38.

Ο Ουίλσον πάντως δεν το βάζει κάτω. Έχει προσλάβει δικηγόρο και το μήνυμά του προς την Πολεμική Αεροπορία είναι:

“Ή θα αποδείξετε ότι είμαι κακός πιλότος και θα με διώξετε από την ΠΑ ή θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω τη δουλειά μου όπως ξέρω να την κάνω”.

Τελικά το “κυνηγητό” των μη σιωπηλών στρατιωτικών δεν είναι ελληνικό “προνόμιο”.

Διαβάστε ακόμη:

“Το F 22,οδήγησε τον άνδρα μου στην αυτοκτονία”! Σοκ στις ΗΠΑ από γυναίκα αυτόχειρα πιλότου!

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Τζέι Ντι Βανς
ΚΟΣΜΟΣ

Τζέι Ντι Βανς: «Τα ρίχνει» στον πόλεμο στο Ιράν για την ήττα των Ρεπουμπλικανών στις ενδιάμεσες εκλογές

Οι Δημοκρατικοί καλούν τον Τραμπ να τερματίσει τον πόλεμο, θεωρώντας το ως «ένα από τα ισχυρά μηνύματα που έστειλαν οι Αμερικανοί» στις ενδιάμεσες εκλογές