F-35 “Beast mode”: Ολλανδικά stealth μαχητικά οπλισμένα σαν αστακοί – ΒΙΝΤΕΟ

Η σπάνια εμφάνιση των stealth μαχητικών που αποθανάτησε ο φακός του παγκοσμίου φήμης φωτογράφου Frank Crebas.

F-35 “Beast mode”: Ολλανδικά stealth μαχητικά οπλισμένα σαν αστακοί – ΒΙΝΤΕΟ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ολλανδικά F-35Α σε μια σπάνια εμφάνιση σε διαμόρφωση “Beast Mode” έκλεψαν την παράσταση κατά την διάρκεια εκπαιδευτικών πτήσεων στην Sierra Nevada της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Το δυνατό σημείο των μαχητικών αεροσκαφών F-35 είναι η τεχνολογία stealth που τα καθιστά αόρατα στα εχθρικά ραντάρ, αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα F-35 να πετούν, συνήθως, με ελαφριές διαμορφώσεις οπλισμών. Είναι, λοιπόν, ένα σπάνιο φαινόμενο να βλέπει κανείς να πετά ένα F-35 στην διαμόρφωση “Beast Mode”, δηλαδή με τον μέγιστο δυνατό αριθμό πυραύλων και βομβών, καθώς έτσι μειώνονται δραμματικά οι δυνατότες stealth των μαχητικών. Μια τέτοια εμφάνιση αποθανάτησε ο φακός του παγκοσμίου φήμης φωτογράφου Frank Crebas, όταν F-35A της Βασιλικής Ολλανδικης Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησan χαμηλές πτήσεις με πλήρη οπλισμό στη Sierra Nevada της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Τα μαχητικά F-35 της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Ολλανδίας απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση Edwards και πέταξαν υπό διαμόρφωση Εγγύς Αεροπορικής Υποστήριξης (CAS “Beast Mode”), φέροντας τον μέγιστο δυνατό οπλισμό που συμπεριλαμβάνει 2 κατευθυνόμενους πυραύλους AIM-9X, 2 κατευθυνόμενους πυραύλους AIM-120 AMRAAM (στο εσωτερικό κοίτος του αεροσκάφους) και 4 κατευθυνόμενες βόμβες GBU-31 2,000-lb και άλλες 2 στο εσωτερικό κοίτος του σκάφους.

Με πληροφορίες από The Aviationist, πηγή βίντεο Frank Crebas

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ