Το Φάρνμπορο δεν θα υποδεχθεί τους Ρώσους Ιππότες!Βίντεο.

Η ομάδα των πιλότων επιδείξεων «Ρώσοι ιππότες» δεν θα συμμετάσχει στη βρετανική αεροπορική έκθεση «Φάρνμπορο».

Onalert Newsroom
Το Φάρνμπορο δεν θα υποδεχθεί τους Ρώσους Ιππότες!Βίντεο.

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Η Φωνή της Ρωσίας’ η ομάδα των πιλότων επιδείξεων «Ρώσοι ιππότες» δεν θα συμμετάσχει στη βρετανική αεροπορική έκθεση «Φάρνμπορο».
Αυτό ανακοίνωσαν  οι διοργανωτές της, οι οποίοι εξέφρασαν τη λύπη τους που η εμφάνιση των Ρώσων άσσων ματαιώθηκε «λόγω των καθυστερήσεων στην εκπλήρωση των αυστηρών κανόνων αδειοδότησης για τη συμμετοχή των αεροσκαφών στην αεροπορική έκθεση».
Η πτήση των «Ρώσων ιπποτών» σχεδιαζόταν για τις 4-5 Ιουλίου, ωστόσο επανειλημμένως αναβλήθηκε. Η επίσκεψη στο Φάρνμπορο αντιπροσωπείας του ομίλου RosOboronExport, επίσης παρ’ ολίγον να ματαιωθεί λόγω καθυστερήσεων στη χορήγηση θεωρήσεων.

Η έκθεση στο Φάρνμπορο αρχίζει να λειτουργεί σήμερα 9 Ιουλίου, μέχρι τις 15 Ιουλίου. 

Αν και δεν θα λάβουν μέρος οι “Ρώσοι ιππότες” δείτε το εκπληκτικό βίντεο του MIKOYAN MIG 29M OVT στο Φαρνμπορο το 2006

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στην Πολωνία: Έκτακτα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα με το Καλίνινγκραντ υπό τον φόβο σαμποτάζ

Η πολωνική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών σε συνεργασία με συμμαχικές υπηρεσίες, προειδοποίησε για το ενδεχόμενο ένοπλες ομάδες να επιδιώξουν τη διέλευση των συνόρων