Φρέντ Μπελέρης: Στο νοσοκομείο των φυλακών ο δήμαρχος Χειμάρρας με πρόβλημα στην καρδιά

Στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων μεταφέρθηκε σήμερα ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω προβλημάτων καρδιάς. Είναι η δεύτερη φορά που ο Μπελέρης εμφάνισε τις δυο τελευταίες ημέρες τα ίδια συμπτώματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις. Εξάλλου και ο επίσης προφυλακισμένος για την ίδια υπόθεση, Παντελής Κοκαβέσης μεταφέρθηκε σήμερα από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Τιράνων σε αυτό των φυλακών, επίσης στα Τίρανα.

Ο Φρέντι Μπελέρης συνελήφθη από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας με την κατηγορία της «εξαγοράς ψήφων». Σε βίντεο φαίνεται ο κ. Μπελέρης να συνομιλεί σε κεντρικό δρόμο με συνεργάτες του, όταν εμφανίζονται ασφαλίτες του Έντι Ράμα, που τον αρπάζουν, τον σέρνουν και του φοράνε χειροπέδες. Στη συνέχεια περνάνε χειροπέδες και στους δύο συνεργάτες του, τους βάζουν σε μία κλούβα και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο Φρέντι Μπελέρης, πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κέρδισε στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας, υποστηριζόμενος τόσο από το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ) και την ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο και από τον συνασπισμό της αντιπολίτευσης, του οποίου ηγείται το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα και το Κόμμα Ελευθερίας του τέως προέδρου της Δημοκρατίας, Ιλίρ Μέτα.

Με πληροφορίες από: Newsit