Γαλλία: Τρομοκρατικές επιχειρήσεις ετοιμάζονται “κατά άλλων ευρωπαϊκών χωρών”

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς σε δηλώσεις σοκ

Γαλλία: Τρομοκρατικές επιχειρήσεις ετοιμάζονται “κατά άλλων ευρωπαϊκών χωρών”

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Η Γαλλία πρέπει να προετοιμασθεί για νέες επιθέσεις, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς, τονίζοντας ότι η χώρα του είναι πιθανόν να πληγεί και πάλι “τις επομένες ημέρες, τις επόμενες εβδομάδες”.
“Θα ζήσουμε για πολύ με την απειλή αυτή, πρέπει να προετοιμασθούμε”, δήλωσε ο γάλλος πρωθιυπουργός στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTL τονίζοντας ότι οι επιθέσεις αυτές “συνελήφθησαν, οργανώθηκαν, σχεδιάστηκαν στη Συρία” .

Τρομοκρατικές επιχειρήσεις ετοιμάζονται “όχι μόνο κατά της Γαλλίας, αλλά και κατά άλλων ευρωπαϊκών χωρών”, προειδοποίησε λέγοντας ότι οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες ματαίωσαν σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων το καλοκαίρι .
Η γαλλική αστυνομία πραγματοποίησε τη νύκτα εφόδους σε σπίτια ισλαμιστών σε ολόκληρη τη Γαλλία, ανακοίνωσε ο Μανουέλ Βαλς.

“Κάνουμε χρήση του νομικού πλαισίου της κατάστασης έκτακτης ανάγκης για να ανακρίνουμε ανθρώπους που ανήκουν στο εξτρεμιστικό τζιχαντιστικό κίνημα…και όλους όσοι εκφράζουν μίσος προς τη δημοκρατία”, δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ