Γέννησε σε αεροπλανοφόρο – Απίστευτη ιστορία

 Το USS Dwight D. Eisenhower πραγματοποιεί αεροπορικές επιδρομές εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και στη Συρία από τη Μεσόγειο, αλλά τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Σεπτεμβρίου γεννήθηκε ένα μωρό στο πλοίο, σύμφωνα με την Navy Times.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Navy Times υπο κανονικές συνθήκες, μια γυναίκα που ειναι έγκυος δεν υπηρετεί σε καμία μονάδα των ενόπλων δυνάμεων και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, αλλά η υπαξιωματικός δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος με το κοριτσάκι που τελικά έφερε στον κόσμο.

«Τόσο η μητέρα όσο και το μωρό είναι υγιές και σε καλή κατάσταση,» δήλωσε ο εκπρόσωπος του 5ου Στόλου διοικητής Bill Urban στην Navy Times.

Τη στιγμή που το ιατρικό προσωπικό στο αεροπλανοφόρο κατάλαβε οτι ήταν έγκυος, έστειλαν ελικόπτερο για πάνες και άλλες αναγκαίες προμήθειες για το μωρό.
Για μια στιγμή, το τεράστιο αεροπλανοφόρο έστρεψε την προσοχή του μακριά από την καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους, σε μια νέα ζώη που ήρθε στον κόσμο τις πρωινές ώρες της 11ης Σεπτεμβρίου.